ANNONS

Kan man få för mycket av det goda?

/

Jag har tre tunga laster: smycken, läppstift och skor. Förra året ”skötte” jag mig beträffande skoinköpen. Tror det bara blev ett par stycken. Läppstift däremot, det går ständigt åt helvitti … liksom smycken. Jag tycker dessutom om att ge bort just smycken så på så sätt blir det en bra återanvändning.

Nu tänker jag göra reklam för IOAKU igen. Dock inget samarbete eller vinning för egen del. Så kommer det vara med flera saker framöver. Jag gör det för att kunna bidra till att dessa företag ska kunna överleva den här tiden vi befinner oss i. Just nu har IOAKU ett jäkligt bra erbjudande.

Skärmavbild 2020-03-22 kl. 11.34.45
Nu är det fraktfritt plus att om du beställer för över 1000-lappen och det råkar vara reavaror så halveras summan. Alltså 50%. Gäller inte ordinarie pris men det finns MASSOR av smycken som är nedsatta så det är en galet bra deal.
IMG_3121
Är tokig i alla små örhängen!
IMG_2015
IMG_1878
IMG_2129

IMG_2641
Dessa bokstävsörhängen är det många som frågar mig om. S å fina. 
IMG_1889
IMG_8348

IMG_3586
Som sagt, denna Moon-serie har jag inte alls tyckt varit fin innan, tills jag provade dom nu i veckan. Galet fina! OCH billiga.
IMG_2905
Jag har sagt det förut: man får mycket för pengarna och det gillar jag.

In och shoppa HÄR. 

5
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00