ANNONS

Tack!

/

IMG_3473
Hörni, tack för alla namnförslag, många var asbra. Vi har nu bestämt oss men jag måste vänta tills allt är klart innan vi kör officiellt. Vi har reggat domän, FB-grupp och Instagram.
IMG_3545
Igår fick jag för första gången lära mig hur man gör ”vingar”. Har aldrig någonsin gjort det tidigare och jag tycker att det är s å snyggt. Bigge gjorde ena vingen, och sen skulle jag göra den andra. Ni kan ju gissa varför jag inte har fotat framifrån! Den ni ser är .. host host … Bigges!
IMG_3532
Vi filmade allt och sekvensen när jag själv målar kommer blir jätterolig. Vilken jäkla amatör jag är!
IMG_3495
Alltså, vi har så sjukt kul när vi filmar. Problemet är att vi spårar ur hela tiden. Vi har bestämt oss för ett antal olika samtalsämnen men halkar hela tiden in på sidospår. Eftersom vi inte känner varandra så blir det en del överraskningar sinsemellan. Eller när vi pratar off camera så säger vi ofta: ”NEJ, fortsätt inte, berätta när vi filmar i stället!” Vi tar givetvis upp allvarliga ämnen också. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är intressant och roligt men funkar det inte så funkar det inte. Vi gör ett gäng avsnitt nu, och när alla är sända så gör vi en utvärdering. Problemet är, som jag tidigare skrivit, redigeringen. Så sjukt svårt.

19
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00