ANNONS

När man tror att folk överdrivit

/

Igår åkte jag och storhandlade. Det gör jag en gång i veckan så det är inga konstigheter.

Under snart en vecka har jag läst och hört om att butikerna är näst intill plundrade på produkter. Härom dagen var jag på dyr-ICA och kunde notera att det var färre varor än vanligt men det kunde lika gärna bero på att de inte fått leverans från sina leverantörer. Hoppades jag.

Gick in på CityGross här i Bromma och höll f-n på att smälla av på riktigt.

IMG_3428
Det här var en av ett a n t a l kunder …
IMG_3431
IMG_3433
Det brukar vara överfyllt i dessa montrar.

Jag knallade vidare för att köpa bröd.

IMG_3434
Eller inte … En av flera tomma brödhyllor.
IMG_3435
Att köpa toapapper var inte ens att tänka på. Jag behövde bara det vanliga för veckoransonen men icke.

28-åringen var med och lyckades få det absolut sista exet av havregryn så nu kan hon i alla fall göra sina grötfrukostar på morgnarna.

Jag fattar att folk blir rädda men alltså. Nivån på hysterin är ju helt galet. Toapapper är ju det vi allra minst kommer sakna. Ska man hamstra så borde man väl koncentrera sig på varor som inte tillverkas i Sverige?

Jag är för övrigt sjukt orolig för alla småföretagare. Måtte de överleva det här.

25
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00