ANNONS

Fredagen den 13:e

/

Det märks att det är coronatider. Igår var det fredag och det betyder alltid att det är färre bilar som rör sig i city. Jag och Bigge skulle filma hela dagen i hennes lokaler på FÄRG/Make up-studion. I över en timme letade jag parkering. Ångrade att jag inte tog en taxi (hade mycket att bära). Uppenbarligen tar folk det säkra för det osäkra och använder bilen i högre utsträckning nu.

IMG_3277
Det här med teknik är inte vår starkaste gren och eftersom vi har i princip noll i budget så måste vi lösa det själva. Jag har tittat en del på en massa unga youtubers och kan notera att det visst kommer funka med våra små medel. Ljudet är lite burkigt, precis som hos alla andra. Jag köpte ju en separat ljudmaskin … äh, vet inte vad det heter, men ni fattar. Problemet är att då måste man synka ljudet när man klipper ihop filmen och det … det har vi ingen jefla aning om hur man gör, så vi måste lära oss … på nåt sätt.
IMG_3270
Igår hade vi dock hjälp av två praktikanter som jobbar hos Birgitta. De var förvisso inte särskilt tekniska, men till stor hjälp med att spela in.
IMG_3282
Bigge kunde inte sluta att skratta när jag skulle tvätta ansiktet och tog på mig mitt fina hårband. Att hon sen lyckades fota mig i en mindre smickrande pose var tydligen dagens höjdpunkt för hon skrattade knäskålarna ur led. Morr.

Ett av våra diskussionsämnen är hudvård. Eller rättare sagt; Bigges brist på hudvård. Jag är ju petig som attan, men hon kan ta av sig smink med matolja utan att tycka att det är några konstigheter! Hon messade mig innan jag skulle åka och bad mig ta med det jag brukar använda för att vi skulle jämföra …

IMG_3269
Bigge har använt Nivea sedan typ födseln …
IMG_3268
… och det här är det jag använder varje dag (förutom den blå tuben längst upp till höger, den kör jag två gånger i veckan). Vi ska göra ett program endast om det här eftersom vi har så fundamentalt olika uppfattningar. Kan bli kul.

Vi har så jäkla kul när vi spelar in och till och med de tonåriga praktikanterna skrattade så mycket att det dessvärre hörs i en flera av de filmsnuttar vi spelade in igår.

När jag kom hem på kvällen hade jag lite småpanik eftersom det videoredigeringsprogram jag har i min Mac, inte klarar en separat ljud-vad-det-nu-hette-inspelare, så jag fick ett tips om ett superbra program. Sladdade in på nätet, betalade och skulle ladda ner.

Ehh, eller inte. Det var ett program avsett för PC. Ridå ner. Det är ju själva f-n att man inte klarar nånting på egen hand!

IMG_8707
Talibanen hade för övrigt lagat en kalasgod middag som bl a innehöll hela stekta vitlöksklyftor.
IMG_8709
Det bästa jag vet. Kan äta hur mycket som helst.

När jag var inne på den fjärde klyftan kom jag på en sak. En kompis fyllde 35 år i veckan och har en stor tjejfest ikväll. 

IMG_8712
Helvitti som jag kommer stinka!
IMG_3302 2
Häpp, hoppas att ni får en fantastisk lördag!

4
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00