ANNONS

När man hittar en guldprodukt

/

I helgen var jag på ett seminarium och köpte en peelingprodukt för fötterna som just precis nu lanseras här i Sverige. 

IMG_3123
Det är en sprej man sprejar under fötterna, väntar 60 sekunder, sen filar man bort allt skräp. 
IMG_3196
Eftersom många kräks när  man lägger upp fotbilder så avstår jag, men jag kan LOVA att det här är galet, GALET, bra!

Mailade nyss Maria på Dermarome, som är ansvarig för produkten här i Sverige, och efterfrågade ställen som kommer sälja men, produkten lanseras precis just nu så jag kunde inte få några namn på återförsäljare idag. Dock ser jag ett litet problem; peelingen kommer endast säljas på salonger. Det är tillverkaren som har bestämt det och jag tycker det är synd då det här är på riktigt en revolutionerande produkt.

Så, när listan på återförsäljare är klar, kommer jag att lägga ut den och med lite tur så har dessa salonger, eller några av dom åtminstone, nätbutiker för det här MÅSTE ni köpa!

13
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00