ANNONS

En kul söndag i kvinnors tecken

/

IMG_3125
I söndags var jag på #empoweredbybeauty anordnat av hudvårdsföretaget Dermarome. I sin portfölj av märken har de bl a bareMinerals, Buxom, Priori, Skinbetter Sience, Löwengrip (som de nyligen köpte) m fl.

Under några år har de anordnat ett heldagsseminarium på den internationella kvinnodagen, där anmälningsavgiften oavkortat går till ett kvinnoprojekt i Kenya. 

IMG_3168

Jag mötte upp Lina och Nagel-Frida utanför. Var dessvärre inte jättesmart som glömde min mobilladdare så jag hann inte ta så många bilder innan mobilen lade av. Evenemanget hölls på ett hotell här i Stockholm och som en del av det så visades alla deras märken de företräder. 

IMG_3123
Det här var det första vi sprang på. Ett helt nytt märke och ska tydligen vara ett mirakelmedel för fötterna. Man sprejar dom med ett medel, väntar i 60 sekunder och sen filar man bort a l l  skit som finns. De hade ett specialpris just i söndags så givetvis köpte vi. Ska testa i veckan. 
IMG_3127
Marknadschefen Mimmi inledde dagen.
IMG_3129
Vi fick lyssna på trendspanare och olika entreprenörer. Det som kommer komma starkt är att industrin alltmer kommer gå ifrån att retuschera bilder. Thank you Lord för det. 
IMG_3130
Adobe har tagit fram ett program där man kan lägga in en bild och se exakt om och vad man har manipulerat. Thank you Lord even more för det. Jag är ju inte nån filtermänniska och jag kan inte för mitt liv förstå varför många gör det. Jag kan ljusa upp en bild, men that’s it. Det blir ju liksom jobbigt när man träffar folk och de; ”Oj, ser hon ut så DÄR!” Bättre att visa skavankerna. Det finns ett ställe här i Bromma, vid ett speciellt trafikljus, där det alltid är bra ljus så där lyckas jag alltid få en bra bild. 
IMG_3180
Här är Maria. Ansvarig för bl a Skinbetter Sience. Vore jag flata så skulle det vara lite jobbigt. Hon är både galet trevlig och sjukt snygg.
IMG_3181
Dermaromes personal är fantastisk. De senaste 9-10 månaderna har varit överjävligt jobbigt för alla som jobbar där pga av en extremt tragisk händelse förra sommaren. De har dock skött det otroligt proffsigt, trots att en hel bransch varit nyfikna och velat veta.
IMG_3153
Åt lunch tillsammans med den här bönan. Johanna. I love her. Vi stöter på varandra då och då och det är instant feelings.
IMG_3151
Har sinnessjukt roligt med henne.
IMG_3580
Vi pratade om filter. Jag kan som sagt inte ett skit men det kan Johanna och Linus.
IMG_3581
Jag visste inte t ex att det finns filter på Instagram.🙈
IMG_3174
Näst sist ut för dagen var Pingis och Isabella Löwengrip. Pingis intervjuade. Jag skiter i vad folk säger om riggade siffror, luftslott och annat. Jag har en sån extrem respekt för människor som jobbar hårt, hamnar i en kris och reder ut allt. Jag hatar däremot människor som sparkar på någon som ligger. Oavsett. Man gör inte det. Det är ju inte så att hon har mördat någon. 
IMG_3188
Hade för övrigt på mig mina älsklingsskor som Calou-Carina har gjort till mig!

16
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00