ANNONS

Nisse ❤️

/

IMG_6083
Datum är inte min starkaste gren men just dagen vi hämtade en liten bebis-Nisse är inte svår att komma ihåg. På den Internationella Kvinnodagen. 8 mars. Det brukar dock vara värre med att komma ihåg året. Nisse fyller år i december och var således 12 veckor när vi fick honom. Problemet är att jag gått omkring i ett par månader och sagt att han är 4 år. Han är drygt 5 nu.

Bilden ovan är samma bild som det var i Blocket-annonsen. Vi körde i flera timmar ner till ett samhälle nånstans i Sverige. Vår första hund så vi var supernervösa. Utan att avslöja för mycket kan jag ju säga att vi var hans räddning. 

IMG_5967
Den här bilden är tagen på en bensinstation på vägen hem till Stockholm. Han var SÅ smutsig, luktade sjukt illa och öronen var alldeles överjävligt smutsiga. Vi åkte raka vägen till zooaffären när vi kom till Stockholm och personalen blev helt förskräckt när de såg honom. De hjälpte oss med rätt rengöring för öronen och med schampo och annat. 
Nisse (kopia)
Jag ville egentligen inte alls ha hund men föll för trycket och mot löfte att jag ”bara behöver gå ut en gång om dagen”. Öh, kan ju säga att jag är den som är huvudansvarig. En hund som ”aldrig i helvete att hundar ligger i sängen!” numer ligger tätt, tätt intill mig. Min bäbis. 
IMG_9364
Han är en blandning mellan Schipperke, Pomeranian, Chihuahua och ….*trumvirvel* … Cockerspaniel, hehe! Det var nog jäkligt kul på den festen!

Den 8 mars 2015 blev han en i familjen. Jag har varit hundägare i fem år.

Kan ju säga att jag ALDRIG trodde jag skulle bli det!

7
139

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00