ANNONS

Mia Törnblom – tävla om biljetter till hennes nya föreställning

/

En tävling i ett reklamsamarbete med Talking Minds

IMG_6502
Hörni. Ni som inte har varit och lyssnat på Mia, eller ni som h a r, och vill uppleva en ny, generös och inspirerande föreställning, har nu möjlighet att vinna biljetter!

”En helt ny inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon på ett generöst och ärligt sätt inspirerar till kraften av att ta makten över sitt eget liv. Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Insiktsfullt och modigt berättar hon om vikten av att se sårbarheten som en styrka, om vad styrka egentligen innebär och om hur vi blir fria ifrån skam. Hon delar generöst med sig av vikten av att försonas med det förflutna, sätta gränser och se vår egen del i konflikter.

I denna föreställning vill hon inspirera dig att släppa alla fasader och våga visa sårbarhet för att få ett ännu rikare liv, fyllt av kärlek, glädje, kreativitet och äkthet. Med humor och klokskap visar Mia den påverkanskraft vi har över våra val, våra relationer, vår hälsa och framtid. Oavsett vad som tidigare har varit så är det vi själva som har makten över hur vi leder oss själva framåt, vårt självledarskap – vill vi så kan vi fortsätta utvecklas hela livet!

Mia är en av Skandinaviens främsta inspiratörer och utbildare. Hon har vunnit pris som årets talare i Sverige och i Norge. Hon är författare till elva böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar. Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling.”

Allt det här ovan är ju en säljande text men jag känner henne, har sett flera av hennes föreställningar och kan garantera er att ni inte kommer bli besvikna, oavsett om ni vinner, eller köper era biljetter. Antingen går man med sin respektive och får ett gäng ”aha” och ”jag VISSTE väl det!” och för att inte tala om alla ”.. EXAKT, PRECIS SÅ ÄR DET!”

Eller så går man med ett gäng kompisar och skrattar knäskålarna ur led, eftersom igenkänningsfaktorn är galet stor.

En annan idé är att samla ihop jobbarkompisarna och gå tillsammans.

Oavsett i vilket sällskap så kommer man till insikt, får nycklar till att ändra på saker man kanske inte trivs med eller helt enkelt ta makten över sitt liv … och bli på galet bra humör. Det sista är liksom en bonus.

Jag tävlar ut två biljetter till varje stad. En per person. Tävlingen håller på fram till och med fredag den 13:e. Tänkte att det var ett bra datum, hehe!

För att ha en chans att vinna vill jag att du berättar vad din absolut bästa respektive sämsta egenskap är!

PS Vill du hoppa över tävlingsbiten och beställa biljetter direkt så gör du det HÄR!

54
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00