ANNONS

Det här med att träffa läsare

/

IMG_3026
I veckan hade jag ett event för några av mina läsare hos Sarah på Reclaim Beauty här i Bromma.
IMG_2994 2
Hon gör ju behandlingar med Skin Ceuticals, det hudvårdsmärke jag använt de senaste tre åren och därför hade jag även bett Hudvårds-Lena att komma och göra hudscanningar på de som ville. 
IMG_2996
Eventet handlade inte om att sälja på folk en massa utan Lena förklarade allas hudtillstånd.
IMG_3025
Sen att SC är ett förjefla bra märke, well, de kände de flesta till som var där. 
IMG_3002
Min absoluta behållning var att få träffa flera läsare jag aldrig träffat tidigare. Jag blir lika glad varenda gång. Blev larvigt lycklig när en väldigt, väldigt long-time-reader dök upp, Annika. Så sjukt tacksam över alla er som hängt här sen start, eller näst intill! 
IMG_8785
Hängde mycket med Jene och Anna. Jene är en gammal läsare som också bor här i hooden. Sjukt rolig.
IMG_3011
Vi pratade givetvis om coronaviruset och Jene har gått nuts. Jag är inte särskilt orolig för egen del men hon har bunkrat ansiktsmasker, shitloads av handsprit … och sen ska vi inte prata om hennes skafferi, frys och kyl! Jag sa att hon var helt galen ”… men det är ju bra att veta vem jag ska knalla över till om jorden går under!”

Det är SÅ viktigt att man sköter sin hy. Alla säger till mig: ”Det är väl inte så jävla konstigt att du har superfin hy, du använder ju botox och fillers!” Eh, ja, det gör jag, men då har man missat vad dessa två produkter gör. De har INGET med kvaliteten på min hy att göra utan den är tack vare att jag är svinnoga med rengöring och att använda r ä t t rengöring … och krämer efteråt. Folk får säga vad de vill: visst, tvål och vatten känns säkert bra men det ÄR skillnad när man tvättar sig med ordentliga produkter som är avsedda för just ens egen hy. Sen har jag ju bra hudkrämer och annat. Givetvis har mina behandlingar hos Viktoria på Irradiaklinken mot pigment och annat hjälpt enormt. Kommer aldrig sluta gå där, eller hos Jenny på ArtFace.

IMG_2767
Idag är det den Internationella Kvinnodagen. Den tänker jag fira tillsammans med Linus och en HIMLA massa andra kvinnor!

Mer om det i morgon. Just det, ni känner igen den här bönan va?

IMG_6502
Jag tänker tävla ut lite biljetter till hennes alldeles nya föreställning!

1
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00