ANNONS

Halsbränna – min nya ”kompis”

/

Men på riktigt hörni. Tror jag är inne på tionde dagen och jag har som sagt provat allt.

IMG_2986
Fick ett tips från en av er att testa en dryg matsked med havre, utan att svälja det med vatten.
IMG_2987
Alltså, har ni testat det någon gång? 
IMG_2990
Sjukt jefla torrt, MEN, det hjälpte. I några timmar.

Köpte Omeprazol och det är det enda som lindrar det. Med betoning på lindrar. Har ringt runt till ett gäng vårdcentraler men INGEN har några akuttider. Tidigast i april kan jag komma. Jag vägrar att åka in till nån sjukhusakut när man vet hur tufft personalen där har plus att jag tycker inte att jag platsar i kategorin ”nära-döden-måste-ha-hjälp”, även om jag har stora problem med att sova och svälja.

Efter år av ”missbruk” av energidrycker så har jag nu slutat med det, men tycker ändå att det är märkligt om halsbrännan skulle bero på det eftersom jag som sagt druckit det i så många år.

Äter inte heller speciellt stark mat, är inte överjävligt tjock. De kriterier som kan föreligga för halsbränna. Stress är också en del, och ja, mycket möjligt eftersom jag är lite stressad mentalt just nu, men den stressen är ingenting mot tidigare stress.

Har sjukt svårt att svälja och nu börjar jag få tomtar på loftet om cancer. Igår tipsade en kompis om att jag borde ringa Kry, eller nån annan sån där nätdoktor. Vad är er erfarenhet från dom?

62
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00