ANNONS

Halsjäveln och andra börjar-bli-gammal-krämpor

/

Fy farao vad jag har problem med min halsbränna. Har provat precis allt som ni tipsat om, till och med lingonsylt, och ni som råkar följa mig på Instagram vet ju vad jag gjorde härom dagen. Bikarbonat ska helst i n t e sväljas ned med RedBull. Hett tips …

IMG_2956
Igår åkte jag tillbaka till Apoteket och köpte Omeprazol. Det enda som faktiskt verkar hjälpa för idag kan jag i alla fall svälja utan att jag tror att jag ska dö och jag har kunnat sova ett par timmar i taget i natt.

Har haft ryggproblem ett tag och det har eskalerat varför jag fick boka en akuttid hos kiropraktorn som igår. Min vanliga kiropraktor har semester och jag hade panik. Fick tips om en som skulle vara superbra men var lite tveksam då det var en man. Jag gillar inte när andra män, utöver min egen, tar på mig. Det värsta jag vet. Men, värken var överjävlig så jag åkte dit.

IMG_2938
IMG_2937
Kan ju säga att jag aldrig trodde att jag skulle träffa någon som var lika bra, eller bättre, än min vanliga men satan i gatan så bra han var. Det visade sig att jag har ett revben som på nåt sätt kommit i kläm och det är därför jag har så sablans ont. Har grymma problem med att sova, dels för värken och dels för halsbrännan.

Ska tillbaka till honom igen i morgon så med lite tur mår jag bättre till helgen.

Idag mellan 16-20 så kör jag ett kundevent hos Reclaim Beauty här i Bromma. Lena, från Skin Ceuticals, ska göra en ansiktsscanning på alla som vill. Hon är galet bra på hud och är den som i flera år haft koll och ”skött” min hy i form av rekommendationer. Sarah, som äger Reclaim Beauty, ska välja ut en av gästerna som får en gratis kemisk peeling under kvällen.

Det ska bli så himla kul att träffa er bloggläsare som har anmält er!

35
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00