ANNONS

Kan vi prata lite allvar om avokados

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jag äter mer än gärna avokados. Skulle kunna äta det varje dag men har lite problem. 

IMG_2928
Ungefär var tredje gång jag köper ”färdiga-att-äta”-avokados så ser dom ut så här. Ruttna. Om inte synligt så under övre lagret. Eftersom jag är totalt usel på att känna om en avokado är mogen, så köper jag aldrig den andra varianten. Kan inte räkna alla de gånger jag har skurit upp en avokado och den har varit stenhård. Bara att slänga …

Man kan tycka att det är en skitsak men dom är raringarna är ju inte gratis direkt. I synnerhet inte om det finns fler i familjen som älskar avokado. Jag hatar dessutom att klaga men att slänga några hundralappar i veckan känns ju galet.

Så där ja, då har jag fått gnälla av mig lite.

Kan vi prata lite allvar om avokados

45
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.