ANNONS

När man inleder jobbveckan med ledighet …

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

IMG_2912
Igår skolkade jag från jobbet och drog iväg till Nacka Forum, en av galleriorna här i Stockholm. Eller ja, skolk och skolk, hade städerskorna hemma och passade därför på att skita i att jobba. Kolla hur jag ser ut. Som ett vrak. 
IMG_2910
Jag har en fruktansvärd halsbränna sedan några dagar och fick tips av apotekspersonal att köpa Novalucol. Det hjälpte lite grand men så fick jag galet bra tips från följare på Instagram om Gaviscon, så det ska jag köpa idag. Eftersom en av rekommendationerna på nätet var att sova med huvudet högt, så testade jag det natten till igår. Det resulterade i att jag vaknade med en fruktansvärd ryggvärk. Mitt ryggskott är inte helt hundra borta, så nu har jag även ont på ett annat ställe. Jättebra. Not. Har bokat tid hos min kiropraktor, som kommer hem från Thailand i nästa vecka.

Herregu’ vad jag klagar inser jag. Sorry. Gårdagens höjdpunkt var dock min fyra-timmars dejt med bästa kompisen W. 

IMG_2917
Ibland kan jag bli avundsjuk på att hon a l l t i d ser så piffig ut. Jag är för lat för det.
IMG_2915
Blingboots och strumpor med pärlor!
IMG_2918
Höll på att köra av vägen på vägen hem när jag såg den här dåren med pistol. Tills jag fattade att det var en polis med laser. Nu för tiden händer det ju så jäkla mycket skit så man skulle ju inte ha blivit förvånad om det varit en galning. 
IMG_2923
Okej people. Ska erkänna att det inte finns något i hela världen som får mig mer lycklig än en ren diskbänk. Eller ja, det ska väl vara när Nisse kommer springades emot mig när vi inte har setts på några timmar. Problemet med den här vyn är att den inte ser ut så här särskilt länge.
IMG_2926
När maken och talibanen kommer hem så är det tokkört. De har ingen feeling för ordning och reda över huvud taget.
IMG_2925
Maken fick hem kläder från Ellos och Boozt igår och när han gick och lade sig så såg det ut så här. Suck.

Jag är dock sjukt lycklig över att jag har ett alldeles eget badrum som ingen av dom kan grisa ner.

Idag väntar shitloads med skrivjobb och jag har inte bestämt mig för om jag ska sitta hemma och jobba, eller parkera mig på Espresso House i Bromma Blocks.

Tänker ofta på att jag är lyckligt lottad som kan ha min arbetsplats lite var jag vill.

När man inleder jobbveckan med ledighet …

28
98

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.