ANNONS

Hjälp mig please!

Mina läsare

Jag vet att jag har ett väldigt brett spann av läsare åldersmässigt och är nyfiken på hur ni läser/tittar i sociala medier. 

IMG_2646
Jag och Färg-Bigge ska inom kort sätta igång vårt lilla gemensamma projekt med att göra ett antal korta filmavsnitt om olika ämnen. Allt från hur man lägger en ögonskugga på ett åldersskrynkligt ögonlock (mitt stora problem) till hur man umgås när ens barn flyttar hemifrån. 
IMG_2649
Igår träffades vi för att ta stillbilder till projektet och för att dela upp alla ämnen. Vi har varit helt inställa på att göra det här via Youtube men så ringde vi till Marcel, ett 19-årigt youtubeproffs som vi båda känner. Han tycker inte alls att vi ska göra det här på Youtube utan han tror att vår publik finns på Facebook.
IMG_2652
Jag vill helt enkelt veta vad ni tycker, ska vi köra via FB eller Youtube? Varje avsnitt kommer vara 10-12 minuter, i värsta/bästa fall 15 min.

Kan ju säga att jag tror att det kanske kommer bli ganska kul det här, även om jag är galet skitnödig. Klimatet är ju … host host … lite hårt i sociala medier.

Hjälp mig please!

100
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.