ANNONS

Ödmjuk och tacksam

Mina läsare

Jag har bloggat i 13 år och ska väl erkänna att klimatet de senaste två-tre åren har varit lite tuffare men då och då påminns jag om varför jag tycker att det är så kul att blogga.

IMG_3870
Igår fikade jag med Doris, till vänster, och hennes bästa kompis Nejra. Med på dejten var även Doris supertrevliga man, Damir. Doris har läst min blogg i flera år och jag har träffat henne en gång tidigare. På en snabbfika på Göteborgs tågcentral. Nu var hon uppe Stockholm i helgen för med maken och kompisen för att gå på konsert och DM:ade mig för att höra om jag hade tid för en fika.

Det här är verkligen bland det roligaste jag vet. Att träffa er som läser här inne. Jag skriver ju rakt ut i luften, vet inte ett skit om er, medan ni har hyfsat bra koll på en stor del av mitt liv.

Ibland behöver jag bli påmind om hur lyckligt lottad jag är som får träffa så galet bra människor.

Tack hörni, tack för att ni pallar den här jäkla röran här inne och alla ups and downs.

❤️

Ödmjuk och tacksam

8
144

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.