ANNONS

En annan efterlysning av kvinnor som är 40-50-60 år i Stockholm

INNEHÅLLER BETALT REKLAMSAMARBETE

IMG_2088
Hörni. Jag går just nu på en hudvårdssalong här i Bromma där jag håller på med en flera veckor lång syrabehandling för att fräscha till fejset lite  … och som jag ska berätta mer om senare. Salongen, Reclaim Beauty öppnades före jul av Sarah, som har jobbat med hudvård i många, många år. Hon är utbildad hudvårdsterapeut och är med i SHR.

NU SÖKER Reclaim Beauty tre kvinnor i olika åldrar för en Total Make Over med behandlingar till ett värde mellan 20.000-30.000 kr.
Varje ålder har sin ungdom, vill du bli ditt finaste jag? Då är du rätt person att ansöka eller känner du någon väninna som kanske vill? Reclaim Beauty jobbar med dem bästa leverantörerna och har högsta kvalitet på alla produkter och på all teknologi.
Sarah tar emot ansökningarna fram till den sista februari och behandlingsprocesserna börjar i mars och pågår under tre månader framåt. Väntat resultat visas i början av juni 2020.

KRITERIER
Inga gjorda ingrepp som tex plastikkirurgi någonsin eller avancerad hudvård senaste 2 åren. Tillgänglighet dagtid tre månader framåt (bokade tider) och även beredd på viss konvalescens i form av att se behandlad ut under vissa läkeprocesser i huden. Inga sjukskrivningar behövs.
En 40 – 45 åring
En 50 – 55 åring
En 60 – 65 åring
Bild från sida både höger och vänster.
Bild framifrån.
Bilderna måste vara tagna i dagsljus och du måste vara osminkad.
Reclaim Beauty förbehåller rätten till alla före- och efterbilder för användning i marknadsföringssyfte.
Foto skickas till info@reclaimbeauty.se

Vill du läsa mer om salongen så hittar du info HÄR.

En annan efterlysning av kvinnor som är 40-50-60 år i Stockholm

10
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.