ANNONS

Fix och trix

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Mina läsare

Igår morse sladdade jag iväg på en akuttid hos kiropraktorn och det kändes redan bättre efter besöket dagen före. 

IMG_2522
Har en galet bra kiropraktor, Mya Lindahl på Västermalms Kiropraktik. Hon har bara ett minus; hon tycker att jag ska börja röra på mig och motionera. Varje gång hon börjar prata om de så får jag väldiga problem med hörseln. Fattar ingenting …

Åkte hem och hade möte med Färg-Birgitta. Vi ska ju köra igång en Youtube-kanal … tänkte vi. Testar och ser hur det går. Vi kommer ha högt i tak och prata om allt, från hur man sminkar sig när man börjar bli skrynklig i fejset till vad man gör i ett förhållande när barnen är utflugna. Eller ja, det lär inte Bigge veta så mycket om då hon är singel, men j a g undrar. Finns det något ni tycker att vi ska prata om? Varje avsnitt kommer vara 10-15 min. Inte längre för det orkar inte folk. Tror vi. 

IMG_2526
Sen åkte jag och Mini-Åke (älskar honom) in till IOAKU för att handla lite presenter till en viktig person i mitt liv.

En annan sak. Varje dag har jag samma problem: ”vad ska jag laga till middag?”. Eller ja, två dagar i veckan lagar talibanen mat, men resterande fem ligger på mig. Jag är duktig på att laga mat men jag AVSKYR det. Sjukt tråkigt. Längtar tills talibanen flyttar hemifrån. Kommer aldrig mer laga middag på vardagar då.

Just nu är jag på väg till Eskilstunas Tingsrätt. Ska stötta Johanna som äntligen har fått sin, sedan tio år tillbaka, stalker åtalad. Det kommer bli en skitjobbig rättegång för henne men jag och Janne kommer vara där.

Fix och trix

6
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.