ANNONS

Bor du i Stockholm och vill ta hål i öronen

Mina läsare

IMG_1876
Hörni, när jag var inne på IOAKU i går så berättade dom att de ska börja erbjuda kunder håltagning i öronen.
IMG_1879 2
Det faller sig rätt naturligt då de säljer mycket örhängen. De kommer bli upplärda av ett företag som jobbar med att lära upp personal på piercingsalonger. Alltså seriösa.

Men, saken är den att de behöver flera kandidater som vill få hål i öronen. Ni får det gratis så klart. Själv har jag totalt sju hål i mina öron plus ett i näsan … som jag inte har använt på hundra år. Fram till för nån vecka sedan trodde jag att jag alltid har haft fyra hål i ena örat och två i det andra, men så hittade jag ett femte!😂Det är först nyligen jag har börjat använda örhängen kontinuerligt pga nickelallergi. Då bara i de vanliga två hålen. Nu när jag inte är allergisk längre så provade jag att se om de andra hålen också funkade och när jag tittade noggrannare en dag så upptäckte jag det femte!

Du kanske är sugen på att ha fler än dina vanliga hål?

Datumet det gäller är den 2 mars. Tid är i skrivandets stund ej spikad men det kommer vara på eftermiddagen.

Maila intresseanmälan till info@ioaku.com, eller gå in på deras Instagram: IOAKU, så återkommer dom till de som får möjligheten! Observera dock att det är 18-års gräns, just denna dag. Efter det kommer de ha 16-års gräns med målsmans tillstånd.

Bor du i Stockholm och vill ta hål i öronen

13
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.