ANNONS

Ryggskott

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Under en längre tid, typ före jul, så har jag haft lite ont i ryggen. Jag är van att ha det till och från så min smärttröskel är relativt hög. Man lär sig att ignorera smärtan.

I helgen skulle jag överraska talibanen med nytt överkast och lite annat. Bäddade i ordning sängen och vid ett tillfälle böjde jag mig en smula konstigt för det sa bara ”brak” sen small det till och jag gick som en fällkniv. Maken, som är grym på massage, kunde inte få bukt med smärtan. Så fort jag satt i min fåtölj så var det hyfsat lugnt men när jag skulle gå så var det helt omöjligt att räta på ryggen. Tänkte att det skulle bli bättre när jag sov men höll fan på att dö. Var vaken till och från hela natten.

Har världens bästa kiropraktor mitt inne i stan och som tur var hade hon tid för mig igår. Jag fick reda på att jag har den grövsta graden av ryggskott … såjävlaklart … och hon försökte fixa till det så bra som möjligt. 

IMG_2518
Gick därifrån med lite snygga plåster och har fått en ny tid nu på morgonen. 
IMG_2511
Få saker får mig på så sjukt dåligt humör som satanaperkele-värk i ryggen.

Idag har jag möte med Färg-Birgitta, eller Bigge som hon kallas för. Sen ska jag träffa Magdalenas sambo en snabbis för att skicka med honom viktiga papper till Magdalena när han åker till Thailand i morgon. Eftermiddagen tillbringar jag med sista syrabehandling i fejset. Fjällar som en gnu. Inte jättebra kombo med smink just nu kan jag meddela!

Ryggskott

4
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.