ANNONS

Mitt i prick

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Som jag skrev igår morse så tog jag med mig Linus och Belle till Medium-Christina igår och jag var sjukt nervös innan.

Vi har ju umgåtts i några år nu och jag har alltid tjatat om att Christina är så jäkla grym. Belle har aldrig fått någon riktig reading förut men det har Linus. Måååånga gånger. Hon är dessutom extremt medial själv och har stora krav på både sig själv och andras förmågor.

Med var även 28-åringen men hon vill ju som vanligt inte synas här inne …

IMG_2332
Linus fick gå in först medan vi andra väntade. Ja, jag vet, blek som attan men jag håller på med en syrabehandling som pågår under en månads tid så just nu fjällar jag som en babian. 
IMG_2336
Efter nån timme kom Linus ut och var helt tagen. ”Herregud, hon är den bästa jag har gått till!” Sen berättade hon om vad som sagts. Christina är sjukt pricksäker. 
IMG_2345
Ett par timmar senare hade både 28-åringen och Belle fått varsin reading. Belle blev lika imponerad hon också. Gissa om jag var lättad. Det k a n ju slå fel och ibland händer det att det inte alls går vägen, av olika orsaker.

28-åringen skulle inte alls ha nån reading men när Christina var färdig med Belle så tittade hon på 28-åringen och: ”… du, kom så tar vi en snabbis!” Hon såg nämligen att något har skett i hennes liv och en stund senare kom min fina dotter ut och sken som en sol. Just nu befinner hon sig på en väldigt bra plats i livet och Christina bekräftade bara en massa saker.

IMG_2342
Som vanligt avslutar man sina besök med att få dra ett kort. Detta blev mitt och jag skrattade. 
IMG_2347
Detta då jag har fått uppmaning från flera olika håll att balansera upp mitt liv med just det som stod skrivet.

Christina gör även telefonreadings så man behöver inte bo i Stockholm för att anlita henne. Du når henne HÄR. 

Jag bokade in mig på egen reading nästa helg. Ska bli väldigt intressant eftersom det just nu pågår lite grejer.

Mitt i prick

18
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.