ANNONS

Jaha, men då kör vi väl då!

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

IMG_2079
Nån som känner igen den här loggan? 
IMG_2076
Den tillhör Birgitta, som äger sminkmärket FÄRG men också driver två make up-skolor. Birgitta har jobbat i Hollywood där hon utbildade sig till make up-artist och arbetade under många år. Sen kom hon hem och startade FÄRG and the rest is typ history. Jag träffade henne för nåt år sen på en sminkkurs som Daisy Beauty Magazine anordnade i FÄRGs regi. Vi klickade direkt och har sedan dess setts fler gånger.

Okej, vi tror att vi har bestämt oss för att köra gång en Youtube-kanal och näpp, den ska inte handla om FÄRG utan vi kommer ta upp olika ämnen och det kommer vara högt och lågt. Allt från hur man sminkar sig när man kommer upp lite i åldern till att dejta när man är medelålders. Eller om mat och skönhet har något samband. 

IMG_2072
Det här är fullkomligt ny mark för oss och det är möjligt att det blir en platt pannkaka av det hela, men vi ska i alla fall testa och i en förlängning kommer vi utvidga det hela … men det berättar jag mer om när/om det blir aktuellt.

Jaha, men då kör vi väl då!

3
92

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.