Hotell Sverige – här kan vi våldta, stjäla och få gratis husrum

Jag fattar att det ÄR ett problem men vad i helvete, ska vi ha det så här? Jag är så ofantligt trött på vårt mellanmjölks-land där INGEN tar tag i problemen. ”INGEN” i det här fallet är regeringen. Herregud, se till att pressa respektive land och inför sanktioner, om så krävs. Gör N Å G O T!  (Artikeln snodd från Aftonbladet.)

Skärmavbild 2020-02-10 kl. 10.02.37

Skärmavbild 2020-02-10 kl. 10.29.01

Skärmavbild 2020-02-10 kl. 10.33.14
Skärmavbild 2020-02-10 kl. 10.34.41
Skärmavbild 2020-02-10 kl. 10.30.18

Skärmavbild 2020-02-10 kl. 10.33.14
Skärmavbild 2020-02-10 kl. 10.34.41

… och innan nån kommer dragandes med rasistkortet här så hold your horses. Det här handlar om ett utvisningsbeslut grundat på en synnerligen rå våldtäkt. Jag kan för övrigt inte fatta hur svårt det kan vara att bringa ordning i det här landet. Kan man inte göra det utan att det ska kallas rasism?

 1. B skriver:

  Nyss har en 23 åring blivit friad i hovrätten för våldtäkt trots att de tyckte att det var en våldtäkt!? I tingsrätten blev han dömd till ett flera år långt fängelsestraff. Tyvärr går det inte att utvisa fanskapet för han är född i Sverige.
  Tjejen ska nu betala tillbaka skadeståndet och hans rättegångskostnader trots att han har våldtagit henne
  Är det lönt att polisen gör sitt arbete när det sitter män i hovrätten som förstör livet för en massa kvinnor?

 2. Lotta S skriver:

  Klart de skall ut, som har ett utvisningsproblem, om inte annat bör han tas ifrån den del av kroppen han använder fel. Tänks såååå många som kommer göra sina röster hörda på andra grunder vid nästa väl. Gemene man är så trött på detta slappa inkompetenta sätt att åtgärda problemen, vi har låtit vissa saker gå alldeles för långt.

 3. Jessica skriver:

  Kan bara hålla med! Helt stört att detta bara får fortgå. Men med vår flata regering är nog inget annat att vänta tyvärr….

 4. Butta skriver:

  Som jag förstod det kan man inte klargöra var han är medborgare eftersom han kommit till Sverige papperslös, Iran nämndes, men av någon anledning anser Iran att han inte är Iransk medborgare, därför går det inte att verkställa honom dit bara sådär. Man kan genom tolkar avgöra vilket språk/dialekt han pratar och genom det kanske få fram vilket land han kommer ifrån, samt genom födelsebevis och andra handlingar, som släktingar måste hjälpa till med, vilket kan ta tid eller helt misslyckas, för jag kan tänka mig att han inte är särskilt hjälpsam där. Svensk polis kan också förhandla in honom i Iran, men det betyder inte alltid att det lyckas. Sådant här är tidskrävande och måste planeras, det är inte bara att köra ut honom utanför Sveriges gränser p g a Dublinförordningen.

  1. I know, men läste i nån annan artikel att han ä r från Iran. Jag förstår ju att det tar tid men han har ju varit här i måååånga år.

  1. Iran tar inte emot tvångsutvisade. Dessa saker är komplicerade.
   Det sitter många svenska våldtäktsmän utomlands och trycker.
   Jag önskar att Mona inte skrev så mycket om saker hon inte kan nada om. Det är bara att mata rasisttrollen när man uttrycker sig på det här sättet och det märker man också i kommentarsfältet.
   Ingen ,jag lovar ingen, väljer fängelse. Alla vill ha frihet, så det är bara ”bullshit” att man skulle välja ett svenskt fängelse hellre än friheten.

 5. Suaanna skriver:

  Tror många är störda/frustrerade/ oroliga o ledsna över hur sånt här handhas.

  Jag tycker att Sverige ska ta efter Danmark.

  För varje år blir jag mer anti invandring.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..