ANNONS

Om man nu vågar

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

I förra veckan åt jag lunch med en person jag lärde känna för ett år sen. Vi är väldigt lika i mångt och mycket. Hon messade mig och sa att hon hade en idé som hon ville ta med mig, därav anledningen till lunchen. 

IMG_1824
Det råkade vara som så att den idén hon hade, har jag funderat på i ett par år men inte vågat ta steget och förverkliga. Det finns en kategori på Youtube som saknas … tycker vi … så idag ska vi träffas igen och gå igenom mer specifikt hur upplägget ska vara. 
IMG_1830

Jag är hyfsat feg och bekväm av mig och därför har jag inte vågat göra slag i saken men jag har bestämt mig för att i år ska jag prova saker jag inte gjort förut. Det kan ju inte mer än att gå åt helvitti och då har man åtminstone provat. Tror dessutom att det är roligare om vi är två stycken.

Vad tror ni, Youtube för kärringar i min ålder, kan det vara något?

Om man nu vågar

15
123

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.