ANNONS

När man inbillar sig att läsare har god smak

REKLAM för mina egna prylar!

IMG_0930
Alltså. När jag var på Formex och lade ut en bild på dom här apfula flamingosarna för att tala om att det minsann fanns saker för alla smaklökar så höll jag på att smälla av när många av er ba’: ”köp in!”. 

Visade bilden för maken, som blev eld och lågor och ba’:”köp in!”. Inte oväntat med tanke på att vi har diametralt olika smak.

Dagen efter tog jag med mig min kompanjon, gick förbi flamingosarna och hånade dom. Berättade vad maken tyckte och skrattade rått. Tills hon ba’: ”köp in!”.

IMG_1743
Då började jag på allvar fundera på om det är JAG som har dålig smak men tänkte ändå att det nog fanns hopp. Köpte in dom och se på f-n, de går åt! Nu har jag bara fått in de stora (35 cm), de mindre kommer först i mars.
IMG_1740
Säg hej till ”Putte” …
IMG_1741
… ”Svea” …
IMG_1742
… och ”Gittan”!

HÄR finns dom.

Lord have mercy!

När man inbillar sig att läsare har god smak

16
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.