ANNONS

Lunchhäng och nya smycken

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Igår skulle jag få nya fransar hos Frans-Linda men tidigt på morgonen fick jag ett sms om att hon fått magsjuka. Det är första gången på de tre år jag gått hos henne som hon avbokade. Problemet är bara att hon kombinerar sin mammaledighet så hon jobbar ytterst lite just nu … och på onsdag ska jag på årets Daisy Beauty Award, stor galakväll. 

IMG_2038
Jag har noll fransar kvar och det här med vanliga lösögonfransar är inte min grej eftersom jag inte fattar hur fasen man får på dom.
IMG_2052
Men, det känns som om jag nog får ta och lära mig det blixtsnabbt, såvida jag inte ska se nyvaken ut. 
IMG_1890
I stället sladdade jag förbi IOAKU i Sturegallerian för att titta på nyheter. 
IMG_1876
IMG_1877
Det blir inte samma sak att titta på deras hemsida, som att se allt i verkligheten.
IMG_1889
Dessa är s å fina men lite f ö r gulliga för mig. Jag gillar hjärtan, men i så fall måste de vara små. 
IMG_1880 2
IMG_1879 2
Det blev lite olika nya örhängen som fick följa med hem den här gången. 
IMG_2041
De fick bli min present till mig själv på Alla Hjärtans Dag.
IMG_2044
Köpte lunch och åkte till Viktoria på Irradiakliniken. Vi har inte träffats sen före jul och just nu håller jag på med en syrabehandling på en salong här i Bromma (ska berätta mer sen) så jag måste vila mig från mina laserbehandlingar hos Viktoria. Men, det hindrar ju oss inte från att käka lunch tillsammans.
IMG_2048
Passade dock på att boka upp mig lite till bra rabatt. 50% på hårborttagning under armarna är galet bra!
IMG_2014
Dessa blev veckans inköp. Har i många år varit superallergisk mot örhängen pga av för höga halter av nickel, men IOAKUs funkar superbra (liksom Svedboms). Jag kan ha dom en hel dag utan att det börjar klia. Frågade Fanny om det och hon svarade att hon jobbat jättemycket med att få fram bra kvalitet, men att det inte ska kosta mer.
IMG_2017
Har dessa sedan tidigare inköp. 
IMG_2015
Använder både guld och silver så jag köper alltid två uppsättningar. 
IMG_1950
Nu ska jag städa här hemma. Det hjälper ju tyvärr inte att man har städerska eftersom det bor två små grisar här i hushållet. Båda är lika blinda och tycker att jag är gnällig som få. Men, de hycklar inte med att dom tycker att det är fint när det är städat.

Lunchhäng och nya smycken

12
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.