ANNONS

Men vad i HELVETE

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Skärmavbild 2020-02-07 kl. 10.32.33
Skärmavbild 2020-02-07 kl. 10.32.43

Jag blir på riktigt SPYFÄRDIG när jag läser sånt här. VARFÖR inför man inte en lag om att man ska visa utdrag ur brottsregistret när man söker en anställning där barn/ungdomar finns knutet. Tamejfan även på åtta mils avstånd.

Eller ja, ni fattar. Om folk bara visste hur vanligt det är med sexualbrott på barn och ungdomar. Önskar att alla kunde få möjlighet att exempelvis lyssna på Björn Sellström som jobbar som gruppchef på Interpol med sexualbrott.

Ni skulle bli förvånade.

”Den internationella polisorganisationen Interpol säger att sexuella övergrepp mot barn blir grövre och offren är yngre än tidigare.”

Men vad i HELVETE

16
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.