När man är felvaggad

Det måste vara nåt fel i skallen på mig för jag mår på r i k t i g t asdåligt när min bil är skitig

IMG_1755 2
Det har ju varit ganska regnigt i huvudstaden på sistone så det här med ren bil har varit helt omöjligt. Ju smutsigare den blir, desto mindre tycker jag om den. De senaste fyra gångerna jag har fått den tvättad så har det regnat i precis samma sekund jag har kört ut från biltvätten … och då blir man ju en aning trött.

Igår stod jag inte ut på riktigt. Problemet var bara att stället jag tvättar den på var fullbokat flera dagar framöver men jag chansade. Åkte dit och bönade och bad. Det är ju samma killar som tvättar varje gång, så de var schyssta och klämde in min bil i schemat. 

IMG_1772
Alltså på riktigt. Skulle kunna sova i den nu. Maken säger att jag har en allvarlig störning. (Jaaaa, jag ska byta backspeglar … får aldrig tummen ur …)

Jag har inte riktigt velat kännas vid vad den här mycket ohälsosamma fixa idéen kommer ifrån men jag minns när jag var liten hur min pappa var. Vi fick inte ha skor på oss inne i bilen om vädret var taskigt. Man fick sätta med fötterna utanför bilen, medan han tog skorna och lade dom i en låda i bakluckan. Kanske inte så konstigt att vi inte har nån kontakt idag.

Jag ryser när jag tänker på det samtidigt som det kliar lite i tankarna, hehe. Nej men allvarligt, SÅ långt kommer jag aldrig låta det gå men jag ska villigt erkänna att jag skulle smälla av om nån med leriga stövlar satte sig i bilen.

Ja, det är ju tur att man inte har några andra världsliga problem att bry sig om när världen ser ut som den gör. Suck.

Mvh

Ytligaste människan i norra Europa

 1. Ulla skriver:

  Oj då.. Tvättar bilen typ en gång om året, om ens det..
  Så här års är det ju inte ens lönt, blir ju skitig så fort man kör ut från biltvätten.
  Städar den gör jag också typ en gång om året. Där åker det ungar och man med skitiga arbetskläder/dagiskläder, ungar med ridkläder, en mamma med ridkläder.. Det äts och dricks i bilen, den går ca 2500 mil om året, och är min lilla racertraktor (XC90)!
  Jag som aaaaldrig skulle köpa Volvo, älskar min bil! 🙂

  1. Alltså, håller med dig när det kommer till XC90, körde min i 15 år och älskade den. Men du, WTF: stääääda bilen!

   1. Ulla skriver:

    Men va fan, jag kör ju med den heeela tiden! Hinner ju för fan inte städa..
    Jag städade faktiskt för nån månad sedan, så det så..
    Har alltid en soppåse hängande på växelspaken (heter det så även om det är en automat??), så skräpet slängs direkt i den. Det är bara grisarna där bak som slarvar. Men eftersom jag aldrig sitter bak, så ser jag det ju inte…

 2. Nanny skriver:

  Jag är likadan…tycker verkligen inte om när bilen är smutsig 😊

 3. Anne R skriver:

  Vem faen kollar om bilen är skitig så länge den har vita öron?
  Du ÄR felvaggad.

 4. appi skriver:

  Min kära make brukar snabbtvätta min bil när han tankar den så den är ofta nytvättad. Jag hatar att tanka bilen så jag ber snällt och då kommer den hem både fulltankad och nytvättad. Sånt uppskattar jag.

 5. Ragdoll skriver:

  Lite felvaggad är du allt fast jsg förstår dig då min pappa var likadan… hade han kunnat så hade han spänt fast mig på taket! 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..