ANNONS

När man är felvaggad

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Det måste vara nåt fel i skallen på mig för jag mår på r i k t i g t asdåligt när min bil är skitig

IMG_1755 2
Det har ju varit ganska regnigt i huvudstaden på sistone så det här med ren bil har varit helt omöjligt. Ju smutsigare den blir, desto mindre tycker jag om den. De senaste fyra gångerna jag har fått den tvättad så har det regnat i precis samma sekund jag har kört ut från biltvätten … och då blir man ju en aning trött.

Igår stod jag inte ut på riktigt. Problemet var bara att stället jag tvättar den på var fullbokat flera dagar framöver men jag chansade. Åkte dit och bönade och bad. Det är ju samma killar som tvättar varje gång, så de var schyssta och klämde in min bil i schemat. 

IMG_1772
Alltså på riktigt. Skulle kunna sova i den nu. Maken säger att jag har en allvarlig störning. (Jaaaa, jag ska byta backspeglar … får aldrig tummen ur …)

Jag har inte riktigt velat kännas vid vad den här mycket ohälsosamma fixa idéen kommer ifrån men jag minns när jag var liten hur min pappa var. Vi fick inte ha skor på oss inne i bilen om vädret var taskigt. Man fick sätta med fötterna utanför bilen, medan han tog skorna och lade dom i en låda i bakluckan. Kanske inte så konstigt att vi inte har nån kontakt idag.

Jag ryser när jag tänker på det samtidigt som det kliar lite i tankarna, hehe. Nej men allvarligt, SÅ långt kommer jag aldrig låta det gå men jag ska villigt erkänna att jag skulle smälla av om nån med leriga stövlar satte sig i bilen.

Ja, det är ju tur att man inte har några andra världsliga problem att bry sig om när världen ser ut som den gör. Suck.

Mvh

Ytligaste människan i norra Europa

När man är felvaggad

21
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.