ANNONS

Jobba sig lite

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Har häcken hyfsat full nu.

IMG_1696
Har ”byggt” en hemmastudio i mitt arbetsrum i källaren för att kunna ta bättre produktbilder. 
IMG_1651
Vi säljer ju smide, i första hand till butiker i Norden, och det har kommit galet många nyheter. Det är makens avdelning nu för tiden men jag har lovat att ställa upp och fota alla produkter åt honom.
IMG_1522 2
Att fotografera är inte min starkaste gren men jag ska lära mig att bli bättre. Tänker även styra upp lite inspelningar om hudvård-smink eftersom ni är flera som har efterfrågat det. Hud och smink för oss tanter.

Hörni, i morgon förmiddag kommer det vara ”bloggstopp” för alla oss som ligger på Bonniers servrar. Detta pga en större uppdatering så bli inte stressade om ni inte kommer in till oss. 

Jobba sig lite

2
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.