ANNONS

En ny favorit

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

När jag var på Formex-mässan så var en av anledningarna att träffa Maria på Reunion Home. Hon har sin butik på Österlen och det är lite långt att åka för att prova kläder. Givetvis har hon en webbshop, men när jag ska börja med nya klädmärken så vill jag helst prova först. Så dumt att skicka fram och tillbaka.

Både jag och LidbyLiving-Malin hittade en klänningsmodell som vi blev tokkära i. Jag beställde två stycken på stående fot, en grön och en i svagt rosa. Härom dagen kom dom!

IMG_1228
IMG_1242
IMG_1240
Passar perfekt till mina vita vinterben, hahaha! Man kan även ha klänningen som en lång tunika.

Det finns flera färger och så fort hon har fått upp dom i sin webbshop så ska jag länka.

En ny favorit

6
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.