ANNONS

Ujuj, nu är det mycket

REKLAM för mina egna prylar!

Den här veckan har det regnat in nya varor och jag hinner inte riktigt med. Miljötopsen är snart slut men jag har beställt sjukt många fler. Visste inte riktigt vad ni skulle tycka … om det var en bra idé … så jag vågade inte dra på för mycket men, nu kör vi!

IMG_1569
Sen har första sändningen av dom däringa fula flamingosarna kommit! Måste ta ordentliga bilder och visa mer. Tre färger, grönt, rosa och blått. Har i sedvanlig ordning låtit dom få namn: Gittan, Svea och Putte. HÄR
IMG_1519
Sen har mina fina änglar kommit. Likadant där, måste ta bra bilder och dessutom lägga in i webbshopen. F-n, jag blir tokig på det ordet: webshop … webbshop… hur ska det stavas egentligen? Stavar oftast med två b och ett p.
IMG_1537
Härom kvällen var jag hemma hos Belle tillsammans med Kicki och Linus (Lina).
IMG_1534
Kicki åkte tidigt medan jag och Linus blev kvar alltför länge. Jag frågar ofta dom om råd när det kommer till smink och ”tillbehör”. Just nu letar jag efter mer miljövänliga rengöringsprodukter. Alltså ”verktyg” såsom  nedan. 
Skärmavbild 2020-01-29 kl. 17.28.09
Det här med bomullsrondeller är ett otyg så jag letar efter bra alternativ. 
Skärmavbild 2020-01-29 kl. 18.47.04
Det finns ju en del sånt här på marknaden men jag tror inte att folk har fattat h u r bra dom är. Eller ja, det gäller ju att få tag i bra kvalitet.

Har ni några idéer på vad man skulle kunna köpa in?

Ujuj, nu är det mycket

15
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.