Bra restaurang

La Casa på Södermalm i Stockholm 2
Skåne-Petra är ju i Stockholm och igår hade hon bokat bord på en restaurang jag aldrig varit på tidigare. Den ligger på Söder och jag rör mig sällan där.
IMG_1371
Carina och Mats-”Calou” var med, liksom maken, äldsta dottern, Petra och Johan, den nya mannen i hennes liv. Carina har nyligen kommit på det optimala knepet när hon ska läsa saker hon inte kan se så bra. Känner man henne så blir det här roligt eftersom saker och ting vi andra vetat sedan typ barnsben, kan hon komma på i nästa vecka och ba’: ”… alltså, vet ni vad man kan göra?!” … och så ser hon ut som Uppfinnar-Jocke.
IMG_1375
Kan bara säga att maten var otroligt god!
IMG_1376
Jag körde på mat från havet. Galet gott. 
IMG_1387
Måste säga att det här året har börjat så jäkla bra.
IMG_1399
Har nog inte skrattat så mycket, så ofta, på flera år. 
IMG_1403
IMG_1395
Sorry för dåliga bilder men det gick fasen inte att ta några bra eftersom vi skrattade så mycket hela middagen igenom. 
IMG_1416
Tycker nog lite synd om övriga gäster för det undgick ingen hur roligt vi hade. Kan säga att kvällens topic ämne var kanal 5’s serie ”Outsiders” där man i ett avsnitt berättade om folk som klär ut sig som hästar och tänder på det. Varken Carina, Mats, Petra eller Johan hade hört talas om det men när 28-åringen visade en Youtube-film om det så bröt helvetet loss, sen var det kört resten av middagen. Helvitti som vi skrattade.

Nu ska jag jobba lite sen hämta upp Petra och Johan och åka in till Wilmer.

 1. Anonym skriver:

  Så fruktansvärt osmakligt av er bara för att ni inte kan tänka längre än till vaniljsex så respektera att andra inte så inskränkta vad har ni för rätt att skratta håna och förlöjliga någon annans sexvanor vad man tänder på m.m 😠

  Själv lever jag med en man med en form av fetisch han har fått ta så mycket skit för detta trots att det varken stör eller angår någon annan

  Visa respekt och förståelse istället

  1. Så här tänker jag: skiter fullständigt i vad folk har för sig i sina sovrum men när man springer omkring på stan och blir upphetsad av att klä ut sig som en häst: näpp, doesnt work for me. Över huvud taget att blanda in någon form av djur i sitt sexliv går fetbort.

 2. När vi var i huvudstaden senast åt vi på Brasseri Godot på Grev Turegatan. Mat och vin var outstanding. Väldigt trevlig och lyhörd personal och lagom ”pratnivå” på musiken.
  Brukar inte ta ngn fördrink men deras fläderdrink var såååå god!
  Tack käre make för att du bokade middag där❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..