ANNONS

Nytt i hyllan, planer och kär vän från Skåneland

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

I torsdags sladdade jag in på Wilmer 2 (Nya Wilmer som ligger på St Eriksgatan 110) för ett lunchmöte med Medium-Christina och Hudvårds-Lena.

IMG_1315
Jag var supertidig, typ 1,5 timmar … och jättehungrig. Snodde ihop en egen lunch mot löfte till Malin att inte visa i bloggen ”för då tror alla att vi serverar såna fula maträtter!” … hehe!

Efter någon minut ringde Lena och sa att även hon var tidig ”så jag kommer nu”. En stund senare ringer hon och säger att hon har parkerat. Jag hör hennes steg mot trottoaren. Vi lägger på och jag äter upp min lunch. Och väntar. 

IMG_1313
Tänker att ”alltså, parkerade hon i Örebro, eller vaddå?!”

Efter nån halvtimme får jag ett sms: ”Jag sitter i lilla rummet.”  Då fattar jag. Lena, som alltså är den som har bestämt att vi ska ses på nya Wilmer, … sitter på gamla Wilmer … på andra sidan stan. 

IMG_1316
Jag försöker för övrigt att dra ner på mitt sockerintag och det är ju jäkligt lätt när det ALLTID bakas bullar på Wilmer. Få dofter är så goda som från nygräddade kanelbullar!
IMG_1318
Malin har verkligen lyckats få till det. Igen.
IMG_1321
Har man varit på W1, som vi numer kallar gamla Wilmer, känner man igen sig.
IMG_1328
Medium-Christina kom ungefär samtidigt som Lena.
IMG_1338
Vi funderar lite på om vi ska dra ihop en bloggträff. Jag är sugen på nån typ av hotellvistelse. En lördag-söndag. Christina är ju en jefel på readings. Lena expert på hudvård. Kan man koka ihop något roligt och intressant med det månntro? Själv är jag inte bra på nåt. Eller jo, bra på att vara social. Jag är egentligen bara ute efter att få tillfälle att träffa ett gäng av er läsare. Vad tror ni? God mat och galet kul nån helg i slutet av mars? Kruxet är att hitta något som inte kostar mer än 2.000 pickadoller och då ska middag så klart ingå. Och en kortare reading med Christina. Och nåt med Lena, hudscanning och proffsråd (hon är utbildad specialist).

Well, vi får fundera ut nåt. 

IMG_1340
Det senaste på min hudvårdshylla. Skinbetter Science. Någon som testat detta omtalade märke? Jag håller på med ett större inlägg om mina hudvårdsfavoriter och därför har jag sedan i somras testat en hel del produkter. Med hudvård funkar det inte riktigt att prova ett par dagar utan man måste göra en noggrann utvärdering och då tar det tid.
IMG_1344
Men det gör det inte med trutvalla! Köpte även dom här och den undre har blivit en favorit. Den sitter i hur länge som helst! Den övre tyckte jag inte om alls så den fick 28-åringen.

Igår var jag på flygplatsen och hämtade Skåne-Petra. Vi har inte setts sen i somras och SOM jag har saknat henne! Vi ska hänga hela helgen och jag ska ta vara på varenda sekund.

Nytt i hyllan, planer och kär vän från Skåneland

8
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.