Gillar du tunikor?

Det gör jag. Både till vardags och till fest. Älskar för övrigt allt som täcker min plattröv. Hittat ett gäng olika varianter. Nästan alla dessa finns i flera färger … och de är billiga.

Jag tycker att den här är SÅ snygg!
  1. Mia skriver:

    Snurrade runt i Stockholm i dag, avspärrningar och vägarbete gjorde att jag hamnade helt fel. Plötsligt ser jag en knallrosa mini, tittar åt andra hållet och ser Wilmer café och plötsligt inser jag att jag är på Kungsholmen.. Jag som skulle till Skanstull. Gjorde totalt fyra varv i Södertunneln innan jag lyckades hitta rätt avfart. Men nu hittar jag till Wilmer iaf..

  2. Maria skriver:

    Ja vad fina. Tack för tips. Trevlig helg och nu skiner solen ute vad härligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..