Jävla skitvecka

Usch vilken jobbig vecka det här har varit so far. En mordrättegång på två dagar med ett innehåll man inte önskar sin värsta fiende. Jag ligger efter saatanaperkele med jobb. Var tvungen att flytta på ett viktigt möte … och en massa annan skit.

Men. Idag ska jag träffa Medium-Christina på en lunch. D e t kan ju inte gå åt helvete i alla fall.

Eller?

IMG_1299
Tänk om man kunde trycka in sig här och vakna den 1 maj …

 1. Elenor skriver:

  Glöm inte att 2020 innehåller 366 dagar så om en eller annan dag skiter sig så är det inte hela världen😉

 2. Maria skriver:

  Men vovven är så gullig så jag nästan lipar. Nu är provet gjort. vilken underbar kirurgpersonal. Tog 30 minuter. Och hela morgon och kvällen var jag där. Nu väntar jag på provsvar. Satan i gatan vad ont jag hade när jag vaknade men fick mycket morfin. Så nu en bit av livmodern borta. Önskar dej allt gott. Kram.

  1. Då håller vi varenda tumme och tår om att proverna är bra Maria!

 3. Dags att börja tänka på dig själv, låter det som. Även om du vill ställa upp för dina vänner osv så är det ju ingen som tackar dig för att du kör slut på dig själv.

  1. Maria skriver:

   Ja det gäller att hitta balans. Jag tog hand om mamma och pappa mycket men jag älskade dom så mycket. Tyvärr glömde jag bort min egen hälsa. Så jag råder andra att inte glömma sig själv.

 4. Karin skriver:

  Vill inte snoka men varför var du där?

  1. Nära vän till nära vän blev mördad. (Den så kallade VD:n i media är mördaren.)

   1. Karin skriver:

    Tragiska omständigheter vad jag förstår. Fast det är det väl alltid vid mord iofs.

 5. Låter som om du skulle skippa vissa grejer och ”Bara vara”.
  Var rädd om dig💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..