Alltså, älskar ordinationen …

IMG_0558
Jag tittar aldrig på vad som står på recepten men igår råkade jag göra det. Undrar vad som händer om jag tar en dubbel dos, blir jag dubbelt så trevlig då? 😂😂😂

 1. anni skriver:

  Jag hade en medicin som på ordinationen stod för och motverka explotioner.. apotekspersonalen var ju mottligt road när jag sa att det var för och motverka saker som jag har problem med i det bipolära.. frågade läkaren varför han skrev så och han svarade men det är ju det du får medicinen för att du inte ska explodera som tjernobyl så ofta… han har ju iofs rätt haha

 2. Tara skriver:

  Dottern fick utskriven medicin med helt sjuka biverkningar o då redan under de tio vanligaste. B.la lunginflammation, öroninflammation, domningar, infektioner mm. Sånna vill man ju gärna ha..

 3. Elenor skriver:

  ”Dubbel dos funkar för mig” 🤣

 4. Chris skriver:

  På mitt paket står också för humöret hahaha. Vill inte påstå att det är nåt fel på mitt humör men tydligen tycker läkaren det…

  1. Norpan skriver:

   He he men då fungerar det uppenbarligen 😂😂😂…. måste höra med min läkare om jag oxå kan få såna piller 🙄😏

 5. Sonia skriver:

  På 60-talet hade jag ont i nacken och fick rådet att gå till läkare. Fick medicin utskrivet o kom tillbaka till avd där jag arbeta. Där fråga den läkare som hade skickat mig till läkare vad jag fick. Visa tabletterna som jag inte kollat på. Mot väderspänningar stod det. Och tabletterna var för det också. Det blev dagen 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..