ANNONS
Integritet på Tailsweep

Daisy Beauty Expo 2020

/

Igår morse 08.00 hängde jag på låset till årets roligaste mässa. 

Hämtade upp Bellaoch Linus (Lina) och vi startade upp dagen med en frukost. 

Jag hade glömt att beställa glutenfritt och var svinhungrig … så det var bara att trycka i sig en fralla … och få 20 minuters värk i magen. 

Vi började med NCPs monter där vi fick dofta på deras olika parfymer. Jag har ingen erfarenhet av dom sedan tidigare men Linus har använt dom länge och älskar utbudet. 

Jag är ju en sucker för paketering och älskar designen på deras flaskor. 

Nageldrottningen Frida Selkirk, Linus och fotografen Sara Arnald. 

Denna lovordades och jag ska erkänna att jag är nyfiken. Älskar allt som har med grovrengöring att göra. 

Det finns ju oändligt med produkter på marknaden och jag tror att man måste prova sig fram. Allt passar inte alla. HÄRhittar du deras utbud. 

Intill NCP stod PIXI. Ett smink- och hudvårdsmärke jag hört talas om men aldrig provat. 

Vi fick blanda vår egen ansiktsmist, vilket var kul. 

Detta märker har funnits sedan 1999 och startades av två svenska systrar i London. Finns idag över hela världen så det är ju väldigt märkligt att jag aldrig har provat det!

… särskilt med tanke på att de har glitterskuggor!

Bella sa att den här Collagen Tonicen ska vara fantastisk. HÄR finns deras utbud.

Om ni testat deras läppstift så hojta gärna om de är bra, eller om ni har någon annan favorit i sortimentet. 

Givetvis var Depend på plats. 

Linus passade på att få sina naglar fixade. 

Bästa Bea, pr-chef på Depend. En grym människa. 

Unga Youtubern Marcel, bara 19, har gjort ett superbra samarbete med Depend. De har ju inte bara nagelvård utan även fransar. Han spelar gärna på sin gay-läggning men är en fantastiskt genuin kille som kommer gå långt. Klok som få trots sin ringa ålder. 

Han har designat egna fransar och de säljer som smör. Så klart. 

Bella passade på att få på sig lite fransar. 

Vänster öga klart … (alltså, hennes hy …)

Jag har ju fransförlängning men har en dotter som älskar Depends fransar … samt Ardells. ”Bästa som finns!”

Kolla den här manicken. Ska tydligen vara genial när man ska fästa fransarna. HÄR hittar ni Depends utbud. Jag gillar för övrigt deras nagellack: små flaskor som inte hinner torka … till priset av 25 pickadoller. 

På plats var även den här finingen; Linda-Marie. Författare och Youtuber. Otroligt fin människa som jag har träffat flera gånger. 

Givetvis var Dermarome-tjejerna på plats: Mimmi, Clara, Joanna och Jenny. De har ju ett gäng olika märken:

Biomed, har bland annat ett superbra serum. 

Avène, galet bra deodorant. Den ska ni verkligen prova. Finns på apoteken. I övrigt ett väldigt bra hudvårdsmärke till väldigt bra priser. HÄRhittar ni dom. 

The Ordinary. Har ingen erfarenhet av det märket heller men hör på ”byn” att det är bra och framför allt billigt.

En mycket populär Make up Cleanser. HÄR hittar ni det. 

Samtliga av Dermaromes varumärken. 

De har även bareMinerals, ett av mina favoritmärken.

Förr i tiden, när de kom för sisådär 20-25 år sen, så hade de bara smink men idag har de även hudvård. Den här vill jag prova.

Mitt senaste inköp var denna bruna highlighter. Superfin. HÄR hittar ni produkterna. Kan för övrigt VARMT rekommendera deras foundation: BarePro. Sjukt bra! 

Det här är ett annat märke i deras portfölj som jag är nyfiken på, i alla fall just den här ansiktskrämen. Ska vara väldigt bra. HÄR

Sist men inte minst i Dermaromes sortiment av det jag är nyfiken på är Skinbetter Science. Ett amerikanskt hudvårdsmärke. Säljs dessvärre inte på nätsajter utan finns endast på utvalda hudvårdssalonger. 

Maria är ansvarig för både Priori och Skinbetter Science. Det händer då och då att jag  reagerar på snygga människor och hon är galet snygg. Och precis lika trevlig.

Acasia var också på plats. Deras ansiktsmasker är bland de bästa som finns på marknaden.

Vid varje expo så släpper de en nyhet och i år var det serum. Med tanke på kvaliteten på deras produkter så tvivlar jag inte på att det kommer bli en storsäljare. 

Lina, som äger smink- och hudvårdsmärket Palina, var givetvis där.

Hon är en gammal läsare här inne så det har varit fantastiskt kul att följa hennes resa. 

Jag använder hennes rouger, läppglanser och hudvård. Den bästa produkten i hennes sortiment är Prowder. Det enda pudret i världen, japp, faktiskt, som ser till att fejset är intakt en hel dag. Framtagen i laboratorium med nanoteknik och har en 100%-ig uppsugningsförmåga vilket gör att det här med blankt ansikte är ett minne blott. 

Skintology var också på plats. Maria blandade till individanpassade serum till de som ville ha. I ”portföljen” av produkter finns en galet bra ansiktsmask samt rengöring. Jag ska återkomma till dessa produkter i ett separat inlägg längre fram. 

Kosttillskott i alla dess former. Dessa har jag dock inte sett på marknaden tidigare. 

Många nya märken presenterades. Bilou med rolig hudvård. 

Ett nytt svenskt märke som kommer ut i februari: Mr & Mrs Tannie. Brun utan sol samt löddrig lotion och rengöring. 

Flaskorna påminner mig om nåt annat men jag kan inte sätta fingret på det. 

Ardell, galet duktiga på fransar De har även kommit med en ny ögonskuggspalett som jag bara måste köpa. 189 kr för 15 skuggor med pigment som jag sällan sett tidigare! 

Kicki. Grundaren av Daisy Beauty Magazine. Hård som flinta, rättvis och kunnig som få. Kräver mycket av marknadens spelare och är inte rädd för att ifrågasätta. Otrolig på att dela med sig. Satan i gatan vad jag lär mig av henne. 

Halva nöjet på detta expo är att träffa alla man känner. Här Krizz som tidigare jobbat på Daisy Beauty men numer jobbar på Lyko. 

Fina, kloka Aysha. Love her. 

Katta, Frida och Linus.

Nästa stora sak att se fram emot är årets Daisy Beauty Awards som äger rum i februari. Jag sitter i juryn för ett av områdena och det ska bli galet kul eftersom det evenemanget är som en enda stor superfest.

Jag håller på med flera inlägg där jag kommer gå in specifikt inom olika områden: ett om foundations, ett om hudvård etc. Ni som inte är intresserade får scrolla vidare då men jag har flera läsare som har önskemål om att jag ska göra det.

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00