ANNONS

Profhilo – 10-talets bästa uppfinning

/

Okej, jag behöver ju inte tala om för er vad jag tycker om fillers, botox och annat fix för fejset.

I våras provade jag för första gången Profhilo (Hyaluronsyra). Hade aldrig hört talas om det innan, men det har tydligen funnits i Sverige nåt år eller så. Dock inte skötts så bra av dåvarande distributionsföretag. Jag har nog kört det mesta som går att göra i ansiktet och det är mycket som är bra men kan lätt säga att Profhilo är det e n d a som har givit resultat på en gång. Jag är ingen vän av att vänta så jag gick upp i brygga när jag såg förändringen. Huden blev jättemycket mer mjukare och elastisk. Var tvungen att gå hem och googla lite mer om det efteråt.

Profhilo är ett vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem muskelställen på varje ansiktshalva. Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt.

Hyaluronsyran lägger sig i underhuden och flyter in precis i det yttersta fettlagret i huden och hyn plumpas ut inifrån”,

Den här metoden byter jag ut mot mina skinboostersbehandlingar. Dessa har jag gjort fyra gånger om året i några år men det här tänker jag göra två gånger om året. 

IMG_8382
Jag körde en vända i ansiktet i slutet av sommaren och senare under hösten var det dags igen, men då på annat område. Två behandlingar med några veckors mellanrum. Bahare jobbar på Irradiakliniken och är den som ansvarig över Profhilo där. 
IMG_8372
Den här gången bestämde vi att vi skulle jobba med min hals och då man går in på tio bestämda ställen så markerar Bahare punkterna innan hon sätter igång. 
IMG_8366
IMG_8364
IMG_8375
Det är ju en jäkla tur att man inte är spruträdd, hehe. Å andra sidan så känns det inte alls. 
IMG_8361
Efteråt är halsen som vanligt. Det tar ett par veckor innan men ser det slutliga resultatet men ganska omgående syns det. Huden blir mjukare. Det är den bästa fuktbomb jag någonsin provat.
IMG_8358
Förresten, titta noga på mitt ansikte, jag har inget filter på mina bilder så what you see is what you get. Profhilo tillsammans med Viktorias laserbehandlingar på mina solskador har givit resultat. Är inte riktigt färdig än men det är stor skillnad. Basen i min hudvård är SkinCeuticals hudvård. Visst, det kostar en slant men eftersom jag medvetet skiter i att underhålla resten av kroppen i form av typ träning och annat jag egentligen borde göra, så lägger jag hellre krutet i fejset! Det är bara maken som ser min skrynkliga kropp och han bryr sig inte om celluliter och vågskvalp!

Mitt stora problem under vinterhalvåret är att jag blir så grönjävligt torr i hyn så den här behandlingen i november var en perfekt start. Jag måste dock fortsätta att underhålla det.

Jaha, årets första hudvårdsinlägg … fler lär det bli. Tänk att man skulle passera medelåldern innan man fattade hur viktigt det är med att sköta sin hy. I helgen är det dags för Daisy Beauty Expo. G a l e t roligt då fredagen startar med föreläsningar och middag och på lördag är det mässa för ca 100 inbjudna journalister och influencers där vi får ta del av en himla massa nyheter som kommer landa på butikshyllorna.

27
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00