K a n vara det tråkigaste jag vet

Well, när man har haft kul så måste man ha lite tråkigt också. 

IMG_0456
Igår åkte granen ner. Lite sent då jag brukar ta bort den på nyårsdagen men har inte hunnit tidigare. 
IMG_0460
Idag sitter jag med det här. Kvitton. Kvitton. Och så lite fler kvitton. Hatar siffror men maken är asjobbig och tjatar jämt om ordning och reda.

Vad har ni på agendan idag? Ut med julgranen? Städa? Promenera? Soffchill?

 1. Malin skriver:

  I mellandagarna tog jag mig friheten att halka på en isfläck. Turligt nog blev det bara en allvarligare stukning. Jag har haft ganska ont men nu börjar det släppa, så kan gå någorlunda. Men svullet är det fortfarande. Så julen får vara kvar några dagar till.

 2. Här åkte julen ut på nyårsdagen och det är tradition att jag plockar bort julen på nyår. Det är lika tillfredställande varje år att stå på nyår och plocka undan all jul. Skulle aldrig falla mig in att ha allt framme till tjugondaknut, helvete heller. Då får man ju ångest för mindre hahahahaha

  1. Under många, många år körde jag alltid all in från 1:a advent fram till nyårsdagen. Då åkte rubbet ner.

 3. Ewa skriver:

  Städa undan julen!? Vad är det? Jag har inte plockat fram en endaste jul/adventspryl 🤪 så jag slipper plocka undan. Inte tänker jag städa heller 🤦‍♀️

 4. My skriver:

  Vinkat av en gäst som varit hos oss en vecka, blivit bjuden på middag av bror med familj, städat undan julen och tömt vårt ”renovera-sovrummet” – konto. Tyvärr gick inte pengarna till sovrummet utan till en ny diskmaskin då vår gav upp igår. Maken har lagat den 3 gånger och sa att nu fick det vara nog. Vi hatar att diska båda två så det är värt att vänta några månader till med renoveringen.

 5. Packade undan julen igår, inkl julgardinerna så nu är det vårkänsla inomhus. Utomhus kom det en omgång snö idag. Men den regnar väl bort imorgon tyvärr

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..