ANNONS

Staycation i Stockholm

/

Det här året inleder jag med en staycation här i Stockholm. Om en stund checkar jag och bästa kompisen W in på Stallmästaregården. Vi har inte hunnit ses fysiskt på flera månader och har mycket att prata om. Sånt vi varken vill att våra män eller barn ska ta del av. 

Skärmavbild 2019-12-29 kl. 16.16.26
Vi har gjort så tidigare, tagit in på ett hotell och sen pratat bort ett helt dygn. Hur nice som helst. I synnerhet om det, som i det här fallet, finns en välrenommerad restaurang på hotellet så att man inte inte behöver röra sig utanför byggnaden.

Jag har inte varit på Stallis på ganska exakt 30 år. Då höll jag och exmaken vår bröllopsmiddag där och det minnet borde ju kanske ge mig kalla kårar men jag kommer knappt ihåg det.

Gudskelov.

3
105

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00