Staycation i Stockholm

Det här året inleder jag med en staycation här i Stockholm. Om en stund checkar jag och bästa kompisen W in på Stallmästaregården. Vi har inte hunnit ses fysiskt på flera månader och har mycket att prata om. Sånt vi varken vill att våra män eller barn ska ta del av. 

Skärmavbild 2019-12-29 kl. 16.16.26
Vi har gjort så tidigare, tagit in på ett hotell och sen pratat bort ett helt dygn. Hur nice som helst. I synnerhet om det, som i det här fallet, finns en välrenommerad restaurang på hotellet så att man inte inte behöver röra sig utanför byggnaden.

Jag har inte varit på Stallis på ganska exakt 30 år. Då höll jag och exmaken vår bröllopsmiddag där och det minnet borde ju kanske ge mig kalla kårar men jag kommer knappt ihåg det.

Gudskelov.

 

  1. Det låter underbart det ni gör. Ta vara på varenda minut. Och tack! Du vet för vad.

  2. Biggan skriver:

    Njut av både sällskap och ställe. Nya minnen blir goda minnen istället. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..