Ett lugnt nyårsfirande

Jag har varit så galet trött på sistone och maken har jobbat som en gnu, varför vi bestämde oss för att bara vara hemma och chilla … tillsammans med vår förra granne Maria. Ni vet, hon som inte kan stava till hammare och laga mat, men är bra på andra sätt! Hennes hund Turbo är Nisses bästa kompis och man behöver bara säga deras respektive namn till varandra så blir de tokiga. Råkade säga att Turbo ”kommer snart” och då var det kört. 

IMG_0175
IMG_0177
Han sprang fram och tillbaka som en tok i 30 minuter och mellan varven pausade han vid dörren. När Maria messade att hon var en minut ifrån gick Nisse bananas, kolla på Instagram får ni se!

Vi hade bestämt att vi skulle ha myskläder på oss. Maria är som jag; av med kläderna när man kommer hem och på med bekväma mysbrallor och tisha.

IMG_0186
När hon tog av sig jackan höll jag på att garva ihjäl mig: för att ”festa till det” lite hade hon dragit på sig ett blinghalsband. ”Det är ju ändå nyårsafton!”
IMG_0183 2
… så det var bara för mig att kila upp i badrummet och ta på mig finhalsbandet jag också!
IMG_0226
IMG_0238
Medan maken mutade hundarna så lagade jag och Maria mat. Hon skulle stå för en löjromstoast till förrätt … 
IMG_0180
… laga mat är ju inte hennes starkaste gren så vi skrattade så att vi gjorde i brallorna när hon var klar med dom!
IMG_0239
Jag är en jävel på att laga mat, även om jag tycker det på riktigt är sjukt tråkigt. Däremot så är jag dålig på att hitta på, så jag gjorde som vanligt: in på Johannas blogg och snodde ett färskt recept: Italiensk kycklinggratäng med parmesan och örter. SJUKT gott! HÄR hittar ni receptet. 
IMG_0240
Vi kom, vi såg, vi segrade … en kvart efter maten!😂

Galet skön nyårsafton. 00.16 låg jag i sängen och trynade som en gris.

Jahapp, då har vi 2020 här. Ska bli väldigt intressant.

 

 1. Anne R skriver:

  Kvart över elva kröp vi i säng. Grannen pangade vid nollslaget och väckte oss, men det blev tyst igen fyra minuter över.

 2. annika skriver:

  Jag gjorde lite tvärtom – tog på mig snyggbyxorna och finskjortan. Åt trerätters i lugn och ro – tog verkligen en rätt i tåget. Njöt av gott vin till det och ett glas bubbel vid tolvslaget. Skön kväll, jag var inte ensam – jag var själv.

 3. Eva skriver:

  Bästa nyårsafton när man får gå i mysbrallorna. Vi gjorde likadant här.
  Älskar det!

 4. Hade en lugn nyårsafton vi också. Pyjamas heeela dagen och en snabb runda ute vid 00-slaget, barn masade sig i säng och jag och maken satte oss och kollade på film. Idag soffhäng hela dagen och hemgjord pizza till middag.

 5. Doris skriver:

  Helt rätt, vi körde med ”pyjamasparty” på nyårsafton, hur gött som helst.
  God fortsättning finaste Mona

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..