ANNONS

Ett lugnt nyårsfirande

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Nisse-My Love

Jag har varit så galet trött på sistone och maken har jobbat som en gnu, varför vi bestämde oss för att bara vara hemma och chilla … tillsammans med vår förra granne Maria. Ni vet, hon som inte kan stava till hammare och laga mat, men är bra på andra sätt! Hennes hund Turbo är Nisses bästa kompis och man behöver bara säga deras respektive namn till varandra så blir de tokiga. Råkade säga att Turbo ”kommer snart” och då var det kört. 

IMG_0175
IMG_0177
Han sprang fram och tillbaka som en tok i 30 minuter och mellan varven pausade han vid dörren. När Maria messade att hon var en minut ifrån gick Nisse bananas, kolla på Instagram får ni se!

Vi hade bestämt att vi skulle ha myskläder på oss. Maria är som jag; av med kläderna när man kommer hem och på med bekväma mysbrallor och tisha.

IMG_0186
När hon tog av sig jackan höll jag på att garva ihjäl mig: för att ”festa till det” lite hade hon dragit på sig ett blinghalsband. ”Det är ju ändå nyårsafton!”
IMG_0183 2
… så det var bara för mig att kila upp i badrummet och ta på mig finhalsbandet jag också!
IMG_0226
IMG_0238
Medan maken mutade hundarna så lagade jag och Maria mat. Hon skulle stå för en löjromstoast till förrätt … 
IMG_0180
… laga mat är ju inte hennes starkaste gren så vi skrattade så att vi gjorde i brallorna när hon var klar med dom!
IMG_0239
Jag är en jävel på att laga mat, även om jag tycker det på riktigt är sjukt tråkigt. Däremot så är jag dålig på att hitta på, så jag gjorde som vanligt: in på Johannas blogg och snodde ett färskt recept: Italiensk kycklinggratäng med parmesan och örter. SJUKT gott! HÄR hittar ni receptet. 
IMG_0240
Vi kom, vi såg, vi segrade … en kvart efter maten!😂

Galet skön nyårsafton. 00.16 låg jag i sängen och trynade som en gris.

Jahapp, då har vi 2020 här. Ska bli väldigt intressant.

Ett lugnt nyårsfirande

5
127

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.