ANNONS

En rolig fråga

/

Såg på kommentarerna i mitt inlägg om lutfisk härom dagen att några pratade om vad de skulle äta som ”sista måltid”. Blev lite sugen på att spinna vidare på den frågan. Om ni fick välja en enda maträtt innan ni trynade vidare, vad skulle det vara?

Försöker komma på nåt själv. En sak som toppar precis allt är potatis för min del men eftersom det i sig inte är en maträtt, såvida man inte gör bakad potatis med nån fyllning, så får det nog faktiskt bli potatis med lutfisk.

download

Foto: Bild snodd från nätet

Bild snodd från nätet

Så, den absolut sista måltiden, vad skulle det vara?

75
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00