När man fryser röva av sig

Eftersom jag är en sucker för tröjor så kan jag inte låta bli att tipsa om tröjrean på Ellos just nu.

IMG_0123
Dessa sköna tröjor hittar du HÄR.
IMG_0126
Snygga vardagströjor hittar du HÄR! 
IMG_0127
Vågar man prickigt för 125 kr så hittar man det HÄR!
IMG_0130

Polo … tröttnar man någonsin på polo?! HÄR

IMG_0128
Andra snygga tröjor. Jag älskar färger och rosa är nog nummer 1. HÄR
IMG_0131
HÄR hittar du dessa med slits.
IMG_0124
…. som sagt; våga färger! HÄR
IMG_0129
Mitt senaste tröjköp! Tröjan som ska vara vinröd men är lila! Hur som så är den superfin. HÄR

Alltså, det finns hundratals tröjor och du hittar alla HÄR!

 1. Jag tillhör den lilla skalan som inte gillar Ellos. Sist skickade de fel vara två ggr och under tiden hade rätt vara sålt slut. Fick bara ett lamt ”Vi ber om ursäkt” som svar – inget mer. Dessutom är storlekarna helknäppa, hos Ellos ska jag enl. storlekstabellen ha 48 i byxor, när jag har 44 eller 46 på andra ställen. Så nej, jag har handlat färdigt hos Ellos!

 2. Anna skriver:

  Annars kan man sluta o handla på näten ? för detta är döden för fysiska butiker o alla städer helt utarmade o tomma butikslokaler.. det är tragiskt och se .. arbetstillfällen försvinner och inget kul o flanera omkring precis ..

 3. Maria skriver:

  Men vilka mysiga tröjor. Jag gillar Ellos. Passar på att önska dej ett gott nytt år och kramis. 😊😇

 4. Lina skriver:

  Den där prickiga råkade jag tydligen klicka hem,utan att jag visste om det, när jag handlade andra tröjor. Jag gillar inte prickigt och det var inte min stil, men orkade inte skicka tillbaka. Tur var väl det, för jag älskar den nu! Blir glad när jag har den på mig 😊

 5. Ulrika skriver:

  Ja men nu ska väl gnälltanten (dvs undertecknad) köra ett race då…!
  Vad är detta med Ellos hos alla bloggare? Dom nämns här, där och allt dess emellan, läs överallt!
  Beställt från dom innan de flesta influensa…. flå´t influencers tog sina första steg och jag har då aldrig varit direkt översvallande… Kvalitéten sisååådär!
  Man får sina platta inplastade plagg och ibland blir det ok, ibland wtf!
  Ser inte storheten i det hela, jag har kanske – dina ord – tappat kompassvattnet!
  Med mina trööökiga ord vill jag inte klanka ner på vare sig dig (så klart!) eller Ellos men bara undrar om de bytt stil, kvalité etc på ”senare” tid. Ej beställt på ca 3 år.

  Gott slut och nu siktar vi på ett bra 2020!

  Ps) vad betyder det att barometern faller? Den är dåligt uppsatt! Gbg-humor med tanke på kompassvatten… ; )

  1. Haha, I know. Ellos jobbar med många men jag var först, hehe! Nej men allvarligt, jag har ju handlar kläder av dom sen jag var 18 år och när jag började blogga så skrev jag ofta om kläder från Ellos. För ett par år sen sa en kompis till mig att jag skulle börja med affiliatelänkar. ”Varför ska du skriva om Ellos om du inte får betalt för det?!” Efter det har det eskalerat bland många influencers.

   Vad beträffar storlekar och så: jag har ju handlat i så många år så jag vet ganska exakt vad som passar mig. Ellos Collection har jag järnkoll på. När jag provar nya märken så kan det ibland bli fel, men jag skickar ytterst sällan tillbaka då det alltid handlar om att det i så fall är för stora storlekar jag beställt och det får funka ändå. Ellos har blivit jäkligt duktiga på att ta in andra varumärken och det finns alltid nåt för alla!

   Haha, då är Stockholms-humorn roligare!

  1. K skriver:

   Håller med dig. Har beställt några gånger i det sista och jag tycker tyvärr att kvaliten är riktigt rackig på det mesta. Storlekarna är helt uppåt väggarna också.
   Men, man får vad man betalar för…( kanske dom influencers slipper det..)

   1. Karin skriver:

    Finns så många andra nätshoppar nu. Kostar inte frakten/returen? Det måste vara gratis om jag köper på nätet.

    1. Jo, frakt kostar. Det jag gillar med Ellos är att dom har så många märken under samma tak.

   1. Haha, jag betalar fullt precis, men jag håller inte riktigt med. Kan nog bero på att jag efter så många år har lärt mig vad som passar. Har snöat in på märket VILA som har galet snygga blusar. Köper flera i olika färger eftersom modellen passar mig perfekt.

    1. Karin skriver:

     Om du gillar Vila och många märken kan jag tipsa om Zalando. Gratis frakt och retur också.

     1. I know, men Zalando är inte kopplade till Refunder och jag handlar bara om företag är samarbetspartners där eftersom man får återbäring!

      1. K skriver:

       Vem betalar för att du får tbax på refunder?- Är det butiken som får stå för det?

       1. Japp, butiker har en deal med Refunder. Som gamla goda tiders återvinning på Coop men här får man ut pengar. Jag har varit medlem i flera år och fått tillbaka tusentals kronor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..