ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Det här med att ha hund

Nisse-My Love

Nisse är inte jätteintresserad av leksaker. Bortsett från en speciell sorts boll. Ser ut som minitennisbollar och ligger i trepack. Jag brukar köpa dom på zooaffären då och då och han är helt galen i dom. Leker länge med dom, tills det gått några veckor och dom är sönderbitna och jag får slänga resterna. Sen låter jag det gå några månader och så köper jag nya.

Nisse älskar dom här bollarna mer än något annat. Så pass att han är livrädd för att någon i familjen ska sno dom. Alltså måste dom gömmas. 

IMG_0044
Kan ju säga att det inte är helt ovanligt att jag hittar dom under min huvudkudde när jag ska gå och lägga mig …

Det här med att ha hund

5
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights