ANNONS

Målar-Stina

/

Igår tillbringade jag hela dagen med Wilmer-Malin. Hon har köpt ett nytt kafé. Eller, rättare sagt, en fd salladsbar. Hennes sambo har rivit hela stället och han och Malin gör en copy paste av Wilmer Kaffebar där. 

IMG_9999
(För er som bor i Stockholm kan jag meddela att den ligger på St Eriksgatan. I slutet av den, nära Norrtull …vid Vanadisvägen.) Vi kallar den internt för W2.
IMG_9776
Den här väggen är det det första som möter en. Det finns en likadan på gamla Wilmer och det är en tapet gjord av urrivna tidningssidor från olika inredningsmagasin. En av Malins kompisar har gjort den och den är fantastisk i verkligheten!
IMG_0040
Alla övriga tapeter kommer från Måleributiken i Alvik. Min/Malins hovleverantör när det kommer till färg, tapet och textilier. 
IMG_0041
Malin tapetserar alltid sina kafébord med tapetslattar och några ggr om året byter hon ut dom. Sjukt bra idé.
IMG_0006
Man kan säga att det är en del att göra i lokalen …
IMG_0001
Planen är att öppningen ska ske den 8 januari och den 6:e är det invigning för vänner och bekanta. 
IMG_0004
Gårdagens uppgift för mig var att måla alla stolar. 
IMG_0009
Tattoo-Nettan var också med i ett par timmar. 
IMG_0017
Malin köper alla möbler från loppisar sen klär hon och målar om dom. 
IMG_0007
Jag brukar alltid säga att allt jag tycker är fult, tycker Malin är fint. Hon är dock EXTREMT duktig på att sätta ihop olika saker, som man ALDRIG innan tror funkar tillsammans. Likadant med färger. Jag målade stolarna bruna, mattgröna, svarta och turkosa.
IMG_0035
Låter ju helt galet, och det var det, men tillsammans med allt annat kommer det bli sjukt snyggt. 
IMG_0019
IMG_0020
IMG_0036
Hemmavid så har jag börjat tröttna på min ”måste-ha-galna-färger”-period och är i fasen av att klä om mina knallrosa fåtöljer. Gå tillbaka till min grå-beiga inredning men jag blev sugen på att gå all in med färger när jag såg resultatet på stolar och bord igår.
59905565134__9D6A2041-C3B3-47A8-AA5A-0D978CEE1CBC
Runt hörnet har dom jordens godaste sushihak så dit gick vi för en lunchpaus.
IMG_0025
IMG_0030
Snacka om att jag ska hit igen!

Alldeles strax är jag, Malin och Tatto-Nettan på väg till Gävle. Malin har ropat hem en soffa på nåt auktionsverk och sen ska vi runt på ett gäng loppisar där och leta grejer. Finns nog inget roligare tycker jag!

18
90

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00