Hudvård och pip-lisor till kompisar

Igår satt jag i på mitt vanliga hak i Bromma Blocks och jobbade halva dagen. Hade möte med en kompis, Hud-Lena, eller LÓréal-Lena, som jag också kollar henne. 

IMG_9752
Jag bad henne om hjälp med ett hudvårdsinlägg som jag kommer lägga ut snart. Hon är specialutbildad hudterapeut och kan nämligen allt. 
IMG_9756
Lite senare dök Magdalena upp och avlöste Lena. 
IMG_9754
Hon hade med sig världens finaste julklapp till mig. Jag har två favoritmärken när det kommer till bijouterismycken; IOAKU och Caroline Svedbom. 
IMG_9761
Vi gick runt lite i Bromma Blocks och Magdalena fick för sig att hon ville göra flera hål.
IMG_9766
Innan hon dök upp var hon hos just IOAKU och köpte silverfärgade ”M” (hon fick ju guld av mig) och sa att de har fått in så himla mycket fina små örhängen ”så jag vill ha fler hål!”
IMG_9768
Jag höll på att kissa ner mig när det var dags, SOM hon flög upp ur stolen!
IMG_9771
Men, det blev fint. Tre nya på ena sidan och ett på andra.

Vad jag fick i julklapp?

IMG_9773
Galet snygga!

 1. Madde skriver:

  hmmmm-jag håller med…det är ett big nono att ta utan handskar och med så sprucket nagelack (det bor mycket,mycket bakterier i detta……men säg till Magdalena att tvätta noga med klorhexidin så blir det nog bra (alltid lite risky att ta innan sommaren eller man ska åka till varma ställen)….men det blir snyggt med silver-blinget 😀

 2. Andj skriver:

  Hål i öronen ska absolut inte göras med pistol, de ska göras med nål! Det blir mindre trauma för huden/brosket med nål och det är större risk att det blir fel eller att det är smutsigt med pistol. Har jobbat lite ihop med en piercare med runt 20 års erfarenhet så har fått höra en del!

  1. … det här var tydligen en maskin som finns hos piercare …

   1. Maja skriver:

    Ingen seriös piercare använder pistol.

    Hittade inte det jag letade efter just nu men här förklaras närmare. Ffa hygienen, som du ser har pistolen plastdelar vilket innebär att den aldrig kan bli steril (och seriöst, inga handskar och avskavt nagellack!) . Här är det ju för sent, men för andra som funderar på hål i öronen:

    https://bodyart.ifokus.se/articles/4d7149d1b9cb46222705d995-att-pierca-med-pistol

  1. Åsa skriver:

   Personen som tar hålen saknar handskar! 😮
   Och pistolen… Well. Om någon annan önskar ta hål så gå till en piercare då de har strängare krav för hygien och det blir finare håll och bättre läkning.

   1. Hm, tänkte inte ens på frånvaron av handskar, hade fullt upp med att lugna henne med att det inte skulle göra ont!🙈

  1. Maja S skriver:

   Gör dessutom mindre ont att piercas än att skjutas m pistol. Ja för hål i örat alltså 🤪🤪

 3. Maja S skriver:

  Snyggt m fler örhängen. 👍🏻
  Jag hade dock inte gjort nått sånt alldeles innan resa till tropiskt klimat

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..