Man kanske borde föregå med gott exempel

Skärmavbild 2019-12-18 kl. 10.23.01
Skärmavbild 2019-12-18 kl. 10.23.44

Jag är ganska långt ifrån Miljöpartiets värderingar men har ändå alltid tyckt att Lövin är extremt sakkunnig och vet vad hon pratar om. Trist bara att man går så hårt åt alla om man inte själv lever som man lär.

 1. Elenor skriver:

  Hur många tror egentligen på tomten😅 Politiker som lever som dom lär?
  Har lite förtroende för de som själva kan sitta med och bestämma sin lön, har fördelar som vanliga människor inte ens kan drömma om och som inte behöver ta ansvar för sina handlingar. Prioriteringarna görs utifrån den egna spegelbilden och det blir bara en massa bla bla bla när man ska försvara sig. Nä, politikerförakt och missnöjda väljare är precis vad man förtjänar. De pengar som slösas skulle väl med all sannolikhet hjälpa många hemlösa med tak över huvudet och ett mål mat om dagen?
  Tycker hon visar dåligt omdöme.

 2. Malin skriver:

  Det blir ju som journalistik ofta ser ut – man rycker saker ut sitt sammanhang och får dem att se ut som skandaler. Det är en rad frågor vi inte har svar på och omständigheter vi inte känner till för att kunna döma Lövin. Det KAN ju vara så enkelt som att hon inte kunde åka de datum och/eller tider de billiga biljetterna fanns. Förmodligen arbetar hon på planet och då är det nog skönt att inte sitta mitt på en tre-rad med noll benutrymme (nån som kanske läser det man har på skärmen osv). Det är sällan så enkelt som media vill lyfta fram det. Men de vill ha läsare, och det får de.

  1. Fast, jag ställer mig lite kritisk till hennes svar på frågan….

   1. Malin skriver:

    Instämmer. Det var ett sånt där politiskt icke-svar. Trist!

 3. Nettan skriver:

  Har alltid ogillat Isabella Lövin, totalt osympatisk tycker jag.

 4. T skriver:

  Det man kan fråga sig med den resan som ges som exempel är varför Fridolin åkte 2 dagar tidigare? När började mötet? Det står ju också att de var där i samma syfte. Kan det vara så att han i sitt schema hade möjligheten att åka någon dag innan medan hon åkte med ett tightare schema (andra åtaganden) och gick direkt från planet till mötet? Har vi en minister som reser långt för ett viktigt möte tycker iaf jag att det är bättre att de kommer fram med ett laddat vaket huvud än att sitta och somna vid diskussioner och beslut.
  Många av dagens media vill mest skapa klick och lynch istället för att ge en hel bild av ämnet. Tex som någon skrev ovan, lägg hotellrum och traktamente på Fridolins biljett och jämför därefter skillnaden.
  En rimligare granskning hade väl varit hur antal resor hade kunnat reducerats, skulle några av mötena kunnat tagits digitalt, var det nödvändigt att två representanter deltog osv.

  1. Eminaa skriver:

   Ja, det kanske är någonting i den stilen för henne. Stockholm-New York är en populär flygrutt och blir ju ofta slutsåld på ekonomi så om hon inte kan planera lika noggrant så är det förståeligt att hon måste välja BC.
   Men såklart att de alltid ska välja det billigaste alternativet, sen är ju hon inte den värsta syndaren om man har tittat på andra politiker som totalt utnyttjat systemet.

  1. Maria skriver:

   Klockrent- precis så!!

 5. Anna skriver:

  Man får ju iofs räkna på att hotell två nätter extra kostar kanske 4000 kr och så två dagars traktamente 2000 kr, då hamnar de inte lika långt isär. Sedan vet man ju inte om det fanns ekonomibiljetter rätt dag. Jag hoppas verkligen att de och andra partier har en strategi för detta,föe det ser ju verkligen inte bra ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..