I wish att jag kunde

Igår var jag hemma hos Magdalena halva dagen för både nöje och jobb. Hon åker till Thailand på lördag och blir borta i några månader. Vi behövde gå igenom en del jobbgrejer plus att vi hade en dejt med Caroline.

IMG_3589 2
F d högsta hönset för alla bloggare på Bonnier. Hon är ”egen” idag och håller på med lite skojsigheter. Dessutom är hon galet trevlig. Like her a lot.
IMG_9721
Magdalena är galet stressad inför resan då en massa grejer måste fixas och jag försöker hjälpa till så mycket jag kan. 
IMG_9711
Jag har för övrigt sparat de två sista avsnitten av hennes realityserie. Ska bli kul att se då hon säger att dom är roligast av alla avsnitt. Det är först nu när jag har sett tv-serien som jag inser varför vi är så bra kompisar. Eller, om jag ska vara riktigt ärlig här så är det mina andra vänner som påpekat hur lika humor vi har. Vi har samma värderingar, tycker extremt lika om allt och jag vet inte hur många gånger hon har ringt mig precis i det ögonblick då jag har tänkt på henne. Hon har ett sjätte sinne som är helt galet och en magkänsla som få. Helvitti vad jag ibland ångrar att jag inte har lyssnat på henne om folk i vår närhet.

Hon tycker att jag ska komma ner till Thailand och hälsa på men jag vet fasen inte hur jag ska lösa det med Nisse. Han går förvisso på dagis några timmar varje dag, men det är jag som är ansvarig för lämning och hämtning…

Hmm, måste klura lite på det där tror jag visst för det vore sjukt skönt att få komma bort i några dagar.

 

 1. Lina skriver:

  Ha ha, jag är ny på din blogg och trodde att Nisse var ditt barn så jag blev först lite irriterad över att du inte tänkte ta med honom på den eventuella resan till Thailand, och när jag sen läste kommentaren där någon gammal klasskompis erbjöd sig att passa honom så länge det behövdes så blev jag förbannad och chockad! Sen läste jag lite till och började ans att Nisse är en hund, ha ha ha. Dagens skratt!

  1. 😂😂😂😂 …varmt välkommen! Här inne är oftast läsarna roligare än jag. Har f ö galet bra läsare varav många läst min g från starten för 13 år sen. Få nättroll, vilket jag är oerhört tacksam över.

 2. Johanna skriver:

  Gillar dina örhängen, vad är det för några?? 😍

  1. Caroline Svedbom. Min julklapp till mig själv!😜

 3. Mona, kom ut till mig, ta en fika och låt Nisse lukta på omgivningarna, sen kan han lugnt vara här så länge det behövs! Här finns en massa hundkompisar, hästar och skog. Bor inte i din barndomshåla, men i närheten 😄 Du är alltid välkommen!
  // din gamla klasskompis 😉

  1. Vilket underbart erbjudande. Det hade jag nappat på direkt. 💖

  1. Hade jag bott närmre hade mitt svar varit ungefär som detta.
   Såklart att det löser sig med Nisse och du kommer iväg till Thailand, fattas bara.
   Hälsningar Skåneland.

 4. Elenor skriver:

  Hundpensionat? Finns säkert någon av alla dina vänner som kan ställa upp.Det är ju det vänner är till för😉

 5. …för du gillar ju långa flygresor 👍

  1. Hahaha, eller hur! Kan fan inte släppa ”Plockmat 6”!😂😂😂

   1. Hahaha, har länge velat hitta ett alias jag kan leva med, detta är ju oslagbart 😂😂😂

    1. Well, du lär ju vara ensam på jorden om det i alla fall! Ska svara på ditt mail så fort jag plöjt igenom en massa jobbmail!

     1. Skulle bli väldigt förvånad om någon mer har samma, eller så blir jag en trendsättare 🤔 haha, vore första gången 😂😂
      Hör av dig när du hinner 👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..