ANNONS

I wish att jag kunde

/

Igår var jag hemma hos Magdalena halva dagen för både nöje och jobb. Hon åker till Thailand på lördag och blir borta i några månader. Vi behövde gå igenom en del jobbgrejer plus att vi hade en dejt med Caroline.

IMG_3589 2
F d högsta hönset för alla bloggare på Bonnier. Hon är ”egen” idag och håller på med lite skojsigheter. Dessutom är hon galet trevlig. Like her a lot.
IMG_9721
Magdalena är galet stressad inför resan då en massa grejer måste fixas och jag försöker hjälpa till så mycket jag kan. 
IMG_9711
Jag har för övrigt sparat de två sista avsnitten av hennes realityserie. Ska bli kul att se då hon säger att dom är roligast av alla avsnitt. Det är först nu när jag har sett tv-serien som jag inser varför vi är så bra kompisar. Eller, om jag ska vara riktigt ärlig här så är det mina andra vänner som påpekat hur lika humor vi har. Vi har samma värderingar, tycker extremt lika om allt och jag vet inte hur många gånger hon har ringt mig precis i det ögonblick då jag har tänkt på henne. Hon har ett sjätte sinne som är helt galet och en magkänsla som få. Helvitti vad jag ibland ångrar att jag inte har lyssnat på henne om folk i vår närhet.

Hon tycker att jag ska komma ner till Thailand och hälsa på men jag vet fasen inte hur jag ska lösa det med Nisse. Han går förvisso på dagis några timmar varje dag, men det är jag som är ansvarig för lämning och hämtning…

Hmm, måste klura lite på det där tror jag visst för det vore sjukt skönt att få komma bort i några dagar.

20
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00