När man har olika preferenser

Även om jag mest troligt är gift för livet då maken är the love of my life så innebär inte det att vårt äktenskap är fläckfritt. Jag är en asjobbig fru. Gnällig och petig som sjutton. Tjatig. Irriterad för småsaker som andra inte skulle höja ögonbrynen över.

I admit that jag har en hel del tillkortakommanden … och det finns saker jag bara. inte. kan. stå. ut. med.

Till exempel att jag ofta tjatar om att han inte är tillräckligt noggrann när han ska diska ur kastruller och stekpannor.

IMG_9546
Den här har han på riktigt diskat och ställt i skåpet.

I tron att den är ren.

download

  1. Kamilla skriver:

    Min partner hävdar att det finns ”olika grader av renhet”. Jag hävdar att antingen är något rent eller inte. Vissa verkar helt enkelt inte se smuts. (Ännu värre när hans mor diskat, då kan man ta ut saker ur skåpen som inte ser ut att ha rört en diskborste ens.)

    Apropå vegfärs med fisksmak, har ett liknande minne. När jag var ute och vandrade i fjällen en gång hade jag sett fram emot en kopp varm choklad. Man bär ju inte med sig grejer i onödan där, så jag hade liksom med mig så mycket som skulle gå åt under en veckas vandring. Kommer till en stuga, kokar upp vatten, blandar till choklad, tar en klunk – smakar väldigt mycket diskmedel. Kul att någon i alla fall hade försökt diska, synd att hen inte tyckte det var nödvändigt att skölja disken efteråt…

  2. Know the feeling 😅

  3. Min man är urkass i köket så detta problem slipper jag. Vissa stekpannor mår bäst av hett vatten, diskborste, torka ur med hushållspapper och sedan återfetta med lite olja.

  4. Har varit borta på jobb hela helgen. Kommer hem ashungrig ikväll och bråttom som fn för att jag ska iväg på nästa jobb och blev då serverat tacos som smakade fördjävla mkt fisk! Usch! Då säger maken att det kan bero på att han stekte fisk i stekpannan igår. Suck! Vegfärs med fisksmak är INTE gott nånstans… Tog en panpizza…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..