ANNONS

När man är trött som få

/

I betalt samarbete med Ellos

De senaste tre veckorna har varit galet jobbiga. Det är kanske lätt att tro att man bara glider omkring på roligheter när man bloggar, men det finns mycket som man inte skriver om. Jag tyckte att jag var rätt förberedd på Black Friday i min webbshop men icke. Tokmycket beställningar men jag har gudskelov fått hjälp med packningen.

Utöver det har jag haft en massa andra jobbgrejer så när mina deadlines var över i onsdags så kom tröttheten. Och förkylningen.

Jag är så sjukt trött och sedan i fredags har jag inte gjort många knop alls. Slösurfade som vanligt in på Ellos och halkade in på sovavdelningen, hehe. Bestämde mig för att kanske uppgradera mig lite när det kommer till myskläder. Jag sover inte i pyjamas, men jag bor i mysbrallor och t-shirt all vaken tid här hemma. 

b
Den här outfiten tyckte jag var jättefin. Byxor HÄR.
b-4
Man köper delarna var för sig och tröjponchson kan man ju ha till sina vanliga kläder! HÄR
b-13
Här är ett annat tvådelat sett som man beställer separat. HÄR och HÄR
b-7
Den här pyjamasen ser så himla skön ut. Jag tröttnar aldrig på rosa, HÄR!
b-14
Denna är också snygg tycker jag, HÄR!
b-8
Jag är så SJUKT sugen på att köpa den här, har ju visat den förut. Problemet är att familjen skulle gå i taket just för att dom vet att jag lätt skulle kunna dra iväg till dyr-ICA i den utan att skämmas. HÄR
b-1
Love, love, love, men det blir inget av den här eller. Den ser himla skön ut! HÄR
b-2
En sparkdräkt med får kanske? HÄR
b-9
En annan viktigt detalj för mig är skönt på fötterna. Dessa ska jag beställa nästa gång. HÄR
b-10
Talibanen fastnade för dessa. HÄR
b-11
Jag beställde dom här fleecebyxorna, HÄR
b-16
…. och den här fleecetröjan. HÄR
IMG_9584
Snygg va?!
IMG_9582

Du hittar alla myskläder HÄR och använder du min rabattkod 403462 så ger den 30% rabatt* på dyraste varan inkl märken och möbler.  Koden är giltig t.o.m 31/12 och gäller på ordinarie priser.

3
44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00