Mina julklappstips

Även om många säkert handlade klart på Black Friday så tänker jag ändå komma med lite tips utifrån mina egna inköp. (Jag reklammarkerar inlägget då några av produkterna är saker som kommer från min webbshop.)

Skärmavbild 2019-12-14 kl. 10.02.54
Jag ÄLSKAR konstnären Kattis Palmnäs och hon säljer tavlor med många alternativ och har man inte plånbok för de stora canvasmålningarna så finns hennes motiv även på tryckt papper. Tavlor för alla plånböcker. HÄR är Kattis hemsida. 
IMG_8391 2
Det här kommer inte vara min sista tavla från Kattis.
IMG_0997
Drömmen är att få Nisses foto som ett mindre porträtt men jag har lite annat som står på inköpslistan först. 
Skärmavbild 2019-12-14 kl. 10.48.31
En fantastisk julklapp är olika hjälppaket från UNICEF. HÄR hittar man utbudet.
DaisyBeauty6-2019
Är man det minsta intresserad av hudvård och smink så är den här tidningen ett måste! Den är galet bra och du får verkligen valuta för den billiga prenumerationspengen. HÄR hittar du den. 
IMG_9482
Skärmavbild 2019-12-08 kl. 13.40.04
Örhängen från IOAKU. Billiga och superfina. HÄR
IMG_4112
En snygg cashmereponcho i fantastisk kvalitet och till ett överlägset pris. HÄR
IMG_6001
Vill man ge bort en ansiktsbehandling så är fuktbooster i form av t ex Prohilo något jag lätt kan rekommendera. Eller en klassisk massage. Eller borttagning av en gammal ful tatuering. HÄR köper du ett presentkort.
IMG_7233
Mycket snygga datorväskor med axelrem, HÄR
IMG_5184
Sover du taskigt eller har en partner som gör det kan jag VARMT rekommendera dessa yttepytte öronproppar från svenska Happy Eears. Finns på alla apotek och efter att ha gått igenom samtliga på marknaden kan jag konstatera att INGA slår dessa. Utesluter allt ljud men du hör fortfarande väckarklockan .. om du nu har en sån. 
img_4924-5d90a27a617ea
Grymmaste hårpinnen ever.
IMG_2440
Snurra upp håret i en knut, kör in pinnen och det sitter som berg. Bästa uppfinningen då den inte skaver på håret såsom hårband etc gör. HÄR
120914912-origpic-dcede5
Sen, det i särklass bästa och roligaste julklappen: bajssprej. Man sprejar i toaletten innan man sätter sig och det tar bort ALL lukt! Har kunder som säger att de även använder den i kattlådor. HÄR

Till sist, något som betyder mycket för många.

Skärmavbild 2019-12-14 kl. 11.34.16
Månadsgivare hos VidDinSida. HÄR hittar du info.

 1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och njuta av tystnaden. När jag sover har jag högdämpande skumproppar. Det är de bästa för mig att sova med. Däremot så använder jag också Happy Ear öronproppar på bio, uteställen, konserter, spinning och när jag simmar för att skydda öronen mot höga ljud och slippa få vatten i den. Tycket att proppar dämpar precis lagomt mycket för det.

 2. Isa skriver:

  Jättefina tavlor!! Verkligen.🐾🐾

  En till som oxå är riktigt duktig att måla av foton (ser verkliga ut) är Lill Lundgren.
  Kika in hennes tavlor på FB vettja 🐾🐾👍🐩🐺

 3. ”Beställ två bajssprej få en hårpinne”… Jag beställde fyra (fantastisk julklapp) i hopp om att få två hårpinnar… Fick ingen!
  Skulle jag ha beställt någon annan bajssprej eller?

  1. Nämen oj, då har vi missat dig. Skickar i morgon. Tack för att du sa det!

   1. Pinnarna har kommit! Tack och God Jul!

 4. JJ skriver:

  Jag använder bajsspray t i l l kattlådan men absolut inte i den. Giftigt för katter!

  När jag rensar lådan så slänger jag ”renset” i en liten hundbajspåse innan jag kastar den i soporna. Trots detta så har det alltid stunkigt blääää från soporna. Numera så sprayar jag ett eller två sprut med bajssprayen i hundbajspåsen innan jag börjar rensa. LUKTAR NUMERA I N G E N T I N G från soporna. Överlägsen!

  1. Ah, är det så ni gör! Har aldrig fattat riktigt men har många, många som skrivit till mig och sagt att de har det till kattlådan. Tack för info!

 5. Emma skriver:

  Kolla Candras artwork på Facebook. Hon gör jättefina djurporträtt efter fotografin. Fångar verkligen djurens personlighet i det hon målar. Inte jättedyr heller🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..